PERUTTU:Frisbeegolfia kaikille -koulutus (10h) Urheiluopisto Kisakeskuksessa

  • la-su 15.16.10.2022
  • Urheiluopisto Kisakeskus

Koulutus on hyödyllinen kaikille soveltavasta frisbeegolfista kiinnostuneille. Kurssin jälkeen osaat soveltaa osaamistasi erilaisten ryhmien ohjaamisessa frisbeegolfin saloihin.  Saat myös laajat tiedot esteettömyydestä, soveltavasta liikunnasta ja erilaisuuden kohtaamisesta liikunnassa.

SoveLi järjestää  koulutuksen yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean, Suomen Frisbeegolfliiton ja Urheiluopisto Kisakeskuksen kanssa.

Koulutusviikonlopussa (la–su 15. -16.10.2022) pääset Henry Mannin ohjeistuksella tutustumaan Urheiluopisto Kisakeskuksen esteettömään multigolfrataan. Frisbeegolfin saloihin kurssilaiset tutustuttaa maailman huipulta Leo Piironen. Tavoite on, että viikonlopun jälkeen tunnet perusteet esteettömyydestä, frisbeegolfin ohjaamisesta, vammaisurheilusta ja soveltavasta liikunnasta.

Koulutus sisältää verkko-opintoja soveltavasta liikunnasta. Osallistujat saavat myös Frisbeegolfliiton ja SoveLin tekemän oppaan Soveltava frisbeegolf – ohjaajan opas (2021). Ilmoittautuminen on jo auki – varaa paikkasi hintaan 155 euroa: info@kisakeskus.fi


Lisätietoja SoveLin sivuilla olevasta uutisesta