Suomen Reumaliitto

Tulenuori.fi-sivusto on kaikkien tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien nuorten sivusto, joka tarjoaa tule-tietoutta, keskustelufoorumin sekä kutsuu mukaan toimintaan.

Suomen Reumaliitto on valtakunnallinen liikuntajärjestö. Reumaliiton liikuntatoiminta luo edellytyksiä reumaa sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien kunto- ja terveysliikunnalle. Tavoitteena on tule-sairauksia sairastavien omaehtoinen, hyvä elämä ja mahdollisuus harrastaa liikuntaa.

Liito tarjoaa jäsenyhdistystensä liikuntavastaaville sekä liikuntaryhmien vertais- ja asiantuntijaohjaajille monipuolista liikuntakoulutusta. Koulutusta tarjotaan erityisesti tule-oireisille mieluusti suositeltavissa ja sopivissa liikuntamuodoissa, kuten vesiliikunnassa ja tanssissa. Myös monia uusia liikuntalajeja tarjotaan tutustuttavaksi. Tutustu ja tule mukaan järjestön koulutuksiin.

TULE-huoltamo on järjestön liikunnan palvelupiste, jossa voi asioida sekä valtakunnallisissa tapahtumissa että jäsenyhdistysten tapahtumissa. Huoltamolla arvioidaan tuki- ja liikuntaelimistön toimintakuntoa, opastetaan sopivien liikuntapalvelujen hyödyntämiseen sekä tarjotaan liikuntavinkkejä. Tervetuloa TULE-huoltamolle.

Reumaliiton jäsenyhdistysten liikuntaryhmissä on viikoittain tuhansia liikunnan harrastajia nauttimassa yhdessä liikkumisesta. Vesiliikuntaryhmien lisäksi voit tulla harrastamaan kanssamme esimerkiksi jumppaa, joogaa, kuntosaliharjoittelua, ulkoliikuntaa sekä pelaamaan erilaisia pelejä.

 

Liikunnan yhteyshenkilö


Tinja Saarela, liikuntasuunnittelija
Suomen Reumaliitto
Iso Roobertinkatu 20–22 A
00120 Helsinki
puh. 040 821 5567
tinja.saarela (at) reumaliitto.fi

www.reumaliitto.fi

Ota yhteyttä