Jäsenjärjestöt

Tiesitkö, että noin miljoona suomalaista tarvitsee liikunnan soveltamista joko jatkuvasti tai tilapäisesti. Vain osa sairauksista tai rajoitteista näkyy päällepäin.

SoveLin jäsenenä on 20 valtakunnallista kansanterveys- ja vammaisjärjestöä, joiden yhdistyksissä on jäseninä noin 461 000 ihmistä. Järjestöt ovat aktiivisia liikunnan toimijoita ja oman jäsenistönsä liikunnan sekä hyvinvoinnin asiantuntijoita.

Tämän sivun vasemmasta palstasta pääset tutustumaan tarkemmin kunkin jäsenjärjestön liikuntatoimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä valtakunnalliseen tai paikalliseen yhdistykseen kaikille avoimen liikuntatoiminnan kehittämisessä!

Kansanterveys- ja vammaisjärjestöt liikuntatoimijoina 

Tutustu järjestöihin liikuntatoimijoina tästä (pdf) (päivitetty 2016). Esitteessä kuvataan liikunnan asema, valtakunnallinen ja paikallinen toiminta, yhteistyö ja rahoitus järjestöissä.

Esitteestä on koostettu myös tiivistetty esitys, johon pääset tutustumaan täältä.

 

Soveltavan liikunnan aineistoja

SoveLin jäsenjärjestöt ovat vuosien varrella tuottaneet kymmeniä liikuntaan liittyviä oppaita, esitteitä ja kirjoja. Niitä voi tilata kustakin järjestöstä.

SoveLi kokoaa vuosittain tiedot SoveLin ja sen jäsenjärjestöjen julkaisuista, lataa tästä: Soveltavan liikunnan aineistoluettelo (pdf, päivitetty 10/2018)

 

PDF-tiedostoPoster_Kaisa Koivuniemi.pdf (1.0 MB)
Actions of PublicHealth Organizations for Reaching Physically Inactive People