Blogi

Hyvän tahdon viestistä somepöhinään – 15 vuotta soveltavan liikunnan viestintää

5.6.2019
Soveltava ja terveyttä edistävä liikunta löivät 2000-luvulla läpi koko kansan tietoisuuteen. Tutkittu näyttö liikkumattomuuden haitoista ja liikunnan terveyshyödyistä on kiistatonta. Vammaisurheilun nousu on vauhdittanut myös soveltavan liikunnan tunnettuutta. Tällä aallonharjalla ja sitä vauhdittamassa olemme saaneet olla myös SoveLissa.

Liikuntateemat eivät näy vaalikeskusteluissa

11.4.2019
Meillä on tarve liikkua, mutta nykyisellään tarve ei tule kovin hyvin tyydytetyksi. Liikuntateemat ja liikkumattomuus puhuttaa, mutta nouseeko aiheet vaalikeskusteluissa esiin ollenkaan, pohtii SoveLin toiminnanjohtaja Tommi Yläkangas.

Vad är läget med den tvåspråkiga anpassade motionen i Åbo och Vasa?

4.4.2019
I början på våren åkte vi tillsammans med kommunrepresentanterna för projektet ´Anpassad motion i tvåspråkiga kommuner´, till Vasa och Åbo för att bekanta oss med deras anpassade motionsmöjligheter.

Yhteenveto Pohjanmaan kaksikielisten hankekuntien soveltavan liikunnan kartoitustuloksista

5.3.2019
SoveLin hankekoordinaattori Lotta Nylund kertoo Pohjanmaan kaksikielisten hankekuntien soveltavan liikunnan kartoitustuloksista, jotka käytiin läpi foorumeissa.

"Rekrytoikaa kaksikielisiä liikunnanohjaajia, niin saatte kaksi kärpästä yhdellä iskulla"

12.10.2018
SoveLin hankekoordinaattori Lotta Nylund kirjoittaa ruotsinkielisten ihmisten soveltavan liikunnan esteistä.

Tutustu myös Soveli-lehden blogiin

SoveLin blogi käsittelee ajankohtaisia liikunnan ja liikuntapolitiikan asioita soveltavan liikunnan näkökulmasta. Anna palautetta tai ehdota aiheita, joista haluaisit kuulla lisää: toimitus(at)soveli.fi