Uusi toiminnanjohtaja on aloittanut tehtävässään

21.3.2023

SoveLin uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Jari Kostiainen 13.3.2023

Viestintää ja markkinointia läpi elämän. Olen toiminut työhistoriani aikana erilaisissa viestinnän, markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä vetäen useita satoja sisältöprojekteja ja -hankkeita.

Kokemukseni järjestömaailmasta on myös tuore; tein kahdeksan vuotta töitä kehitys- ja viestintäpäällikkönä Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:ssä.

Johtaminen on kannustamista. Vapaa-ajalla olen toiminut 17 vuotta puheenjohtajana jääkiekkoseura Karhu-Kissoissa. Seurassamme oli runsas 60 valmentajaa ja arviolta 160 toimihenkilöä. Liikutimme päivittäin noin kuutta sataa lasta ja nuorta. Saimme aikaiseksi myös Kaarelaan uuden jäähallin, joka valmistui runsas kaksi vuotta sitten jääurheilijoiden käyttöön.

Monimuotoiset haasteet ja kimurantit aikataulut sekä tilanteet nostavat toimintakykyni täyteen iskuunsa; päinvastoin kuin monet muut, nautin abstrakteista ongelmista.

SoveLin merkitys yhdenvertaisemman suomalaisen liikkumisen kentässä on perinteikäs. Jäsenjärjestömme sekä liikuntajärjestöt ja heidän kauttaan yksittäiset liikkujat ovat saaneet nauttia palveluistamme jo lähes 30 vuotta – odotan jännityksellä uutta matkaa sidos- ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.  

Parhaan työkykyni ylläpitämiseksi harrastan padelia ja CrossFittiä, jonka lisäksi kaksivuotias shetlanninlammaskoirani pitää minut jatkuvassa liikkeessä.

Jari Kostiainen