Suomen luonnon päivää 26.8. vietetään esteettömässä Metsähotellissa

11.8.2023

Suomen luonnon päivänä 26.8. on mahdollisuus yöpyä esteettömässä Metsähotellissa Pieksämäen Partaharjussa. Historian suurin, yli 600-paikkainen Metsähotelli, nousee kuvankauniiseen järvimaisemaan ja tarjoaa ikimuistoisen yön ja tapahtuman luonnon keskellä. Koko päivän tapahtuma ja yö on kaikille avoin ja toteutetaan esteettömänä.

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista itselleen oman ”huoneen” eli esimerkiksi retkeilyteltan, riippumaton, tentsilen tai paikan perinteisestä puolijoukkueteltasta. Vaihtoehtoisesti voi myös varata paikan omalle teltalle tai riippumatolle. Majoittautumisen lisäksi koko päivä on täynnä monipuolista ja maksutonta ohjelmaa kaiken ikäisille.

Tapahtumaan on ilmainen ja avoin pääsy kaikille. Tapahtumaan voi osallistua varaamalla majoituksen Metsähotellista tai vain nauttia päivän aktiviteeteista tulemalla paikalle Partaharjuun. Majoittautujien on ilmoittauduttava 16.8. mennessä. Myös majoittautuminen on ilmaista osallistujille.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisen löydät tästä linkistä.

Tapahtuman järjestää Pieksän Latu ry yhdessä Itä-Suomen latualueen yhdistysten kanssa. Tapahtuman esteettömyyttä edistää Suomen Ladun ja Suomen Paralympiakomitean Kaikille avoin ulkoilu -hanke.

Luontokuva, jossa taustalla koivumetsää ja vesistöä. Koivumetsä heijastuu vesistöön. Yksi henkilö kävelemässä koivumetsässä.