SoveLin uudet verkkosivut, jäsensivut ja visuaalinen ilme on julkaistu

1.6.2020

Kolme iloista diabetesyhdistyksen jäsentä rentoutuu juomalla vettä ja syömällä pähkinöitä jumpan jälkeen puistossa.

Tervetuloa SoveLin uusille verkkosivuille!

Olemme uudistaneet soveli.fi-sivuston, jotta löytäisit helpommin tietoa soveltavasta liikunnasta, palveluistamme ja jäsenjärjestöjemme liikuntatoiminnasta.

Verkkosivujen rakenne on muuttunut. Etusivulle kokoamme soveltavan liikunnan valtakunnalliset ajankohtaiset aiheet ja tapahtumat. Sieltä näet myös somekanaviemme tuoreimmat julkaisut.

Meistä tarjoaa perustietoa SoveLista ja jäsenjärjestöistämme sekä niiden liikuntatoiminnasta yhteystietoineen.

Soveltava liikunta -osio sisältää hyödyllistä tietoa soveltavasta liikunnasta, välineistä ja soveltavaa liikuntaa järjestävistä tahoista Suomessa.

Palveluissa voit tutustua soveltavan liikunnan asiantuntija- ja koulutuspalveluihin, jäsenpalveluihimme ja julkaisuihimme, ja vaikuttamisosiossa kerromme vaikuttamistyöstämme.

Yhteystiedoista löydät henkilökuntamme ja yhteydenotto- ja palautelomakkeen.

Jäsensivut sisältävät tietoa ja materiaalia soveltavan liikunnan järjestämiseen ja jäsenjärjestöjen verkostoitumiseen. Jäsensivuille pääsevät kirjautumaan jäsenjärjestöjemme edustajat.


Uusi visuaalinen ilme kunnioittaa vanhaa

Myös SoveLin visuaalinen ilme on uudistunut. Uudet valokuvamme kertovat jäsenjärjestöjemme liikuntatoiminnasta, liikkumisen ilosta ja liikunnan tuomasta yhteisöllisyydestä. Kuvissa esiintyy jäsenjärjestöjemme liikuntatoimintaan osallistuvia henkilöitä.

Saavutettaviin väreihin päivitetty SoveLin siipilogo kunnioittaa järjestön lähes 30-vuotista historiaa. Logo on suunniteltu 1990-luvulla sen symboliksi, että SoveLin tehtävä on siivittää liikunnan sanomaa ja jäsenjärjestöjensä liikuntatoimintaa. 

Sivuston käytettävyyden kehittämiseen ovat osallistuneet jäsenjärjestömme ja yhteistyökumppanimme. Uuden sivuston ja ilmeen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota saavutettavuusvaatimuksiin. 

Ruotsin- ja englanninkieliset versiot julkaistaan myöhemmin.


Toivottavasti löydät sivuilta sinua kiinnostavaa tietoa!