SoveLi hakee viestinnän asiantuntijaa

24.5.2021

SoveLi ry hakee viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Viestinnän asiantuntijana vastaat järjestömme viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä. Tehtävässä pääset tekemään monikanavaista viestintää sote- ja liikuntajärjestöjen leikkauspisteeseen. 


Tehtäviisi kuuluu muun muassa nettisivujen ylläpito ja kehittäminen, sosiaalisen median kanavista vastaaminen, Soveli-lehden ja uutiskirjeen toimittaminen, julkaisu- ja tiedotemateriaalista vastaaminen ja tiiviin viestintäyhteistyön tekeminen SoveLin jäsenjärjestöjen kanssa. 


Tehtävässä menestymistä tukevat viestinnän alan korkeakoulututkinto, kokemus viestintätehtävistä, some-viestinnän osaaminen ja kokemus lehden toimittamisesta. Soveltavan liikunnan tuntemus, aiempi kokemus järjestötyöstä, erityisesti sote-järjestöistä, kokemus verkostotyöskentelystä ja varainhankintaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii monipuolisen tehtäväkuvan hallitsemisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta. Työn tekopaikkana on SoveLi ry:n toimisto Helsingissä. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään liikunnan edistämisen parissa. Työmme perustuu ajatukselle ”jokaisella on oikeus liikkua”. Jos tämä visio puhuttelee sinua, voit olla juuri oikea henkilö tehtävään! 


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen tommi.ylakangas@soveli.fi 14.6.2021 klo 14.00 mennessä otsikolla VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Yläkangas p. 040 511 5941 soittoaikana 31.5. klo 10.00–11.00 ja 1.6. klo 13.00–14.00 tai sähköpostitse tommi.ylakangas@soveli.fi. 

Soveltava Liikunta SoveLi ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka jäsenenä on 20 valtakunnallista kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestöä. SoveLin toiminnan tavoitteena on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet soveltavaan liikuntaan, terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat.