SoveLi hakee viestinnän asiantuntijaa

21.9.2022

Soveltava Liikunta SoveLi ry:n logo

SoveLi ry hakee viestinnän asiantuntijaa. Viestinnän asiantuntijana vastaat järjestömme sisäisen ja ulkoisen viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä. Autat SoveLia menestymään ja kehität viestinnän toimintatapoja. Tehtävässä pääset tekemään ja kehittämään monikanavaista viestintää ja asiantuntijatyötä sote- ja liikuntajärjestöjen leikkauspisteeseen. 

Työtehtävässä vaaditaan itseohjautuvuutta sekä halua kehittää toimintaa. Työtehtävissä voi toimia monenlaisilla koulutustaustoilla. Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on viestinnäntutkinto tai jokin muu työnkuvaa tukeva tutkinto ja omaat aikaisempaa työkokemusta vastuullisista viestinnän työtehtävistä. Nautit luovasta ja vuorovaikutteisesta kirjoittamisesta eri kanaviin. Viestit tehokkaasti verkossa ja rakennat vuorovaikutusta sosiaalisessa mediassa. 

Tehtäviisi kuuluu monipuolinen sisällöntuottaminen: uutis- ja jäsenkirjeen toimittaminen, some-viestintä sekä julkaisu- ja tiedotemateriaalien tuottaminen. Toimit yhteistyössä eri palveluntarjoajien (verkkosivut, uutiskirje, jäsenrekisteri) kanssa ja päivität tietoja järjestelmiin. Ylläpidät ja kehität SoveLin verkkosivuja.  Osaat visualisoida viestintää esim. Canvalla tai Adoben ohjelmilla. Lisäksi avustat ja tuet toiminnanjohtajaa (esim. yhdistyksen kokousten valmistelu, lausunnot, ydinstrategian näkyväksi tekeminen). Lisäksi tärkeässä osassa työtehtävässä on tiiviin yhteistyön tekeminen SoveLin jäsenjärjestöjen kanssa sekä muu verkostoyhteistyö. 

Eduksi katsotaan: korkeakoulututkinto, soveltavan liikunnan tuntemus, edistyneet visuaalisen viestinnän taidot, osaaminen järjestöviestinnästä, kokemus verkostotyöskentelystä ja varainhankintaan liittyvä osaaminen.  

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan lisäksi mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään liikunnan edistämisen parissa. Pääset osaksi 3 hengen tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja kehitetään asioita yhdessä. Työmme perustuu ajatukselle ”jokaisella on mahdollisuus liikkua”. Jos tämä visio puhuttelee sinua, voit olla juuri oikea henkilö tehtävään! 

Työn tekopaikkana on inspiroiva Sporttitalo Pitäjänmäessä, jossa SoveLi ry:n toimisto sijaitsee. Työtä voi tehdä osittain etänä. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä. Työ on vakituinen työsuhde ja alkaa mahdollisimman pian.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen katri.tuomainen@soveli.fi 30.9.2022 klo 14.00 mennessä otsikolla VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA. Alamme käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Tuomainen p. 040 511 5941 tai sähköpostitse Katri.tuomainen@soveli.fi


Soveltava Liikunta SoveLi ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka jäsenenä on 20 valtakunnallista kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestöä. SoveLin toiminnan tavoitteena on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet soveltavaan liikuntaan, terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat.