SoveLi hakee toiminnanjohtajaa

13.12.2021

Etsimme uutta toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen nykyisen siirtyessä kohti uusia haasteita.

Toiminnanjohtajana olet vastuussa järjestön toiminnan johtamisesta, varmistat perustehtävän toteutumisen ja toimit henkilöstön esihenkilönä. Edustat järjestöä eri verkostoissa ja luot uusia kumppanuuksia.

Teet tiivistä yhteistyötä jäsenjärjestöjen, luottamushenkilöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat taloushallinnosta, toiminnan tuloksellisuudesta sekä seurannan, arvioinnin ja raportoinnin toteutumisesta hallitukselle, jäsenjärjestöille sekä rahoittajille. Tehtävään sisältyy myös runsaasti vaikuttamistyötä, toimintaympäristön seuraamista ja järjestön toiminnan kehittämistä. Lisäksi vastuullasi on järjestön varainhankinnan kokonaisuus.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, kokemusta järjestötyöstä ja esihenkilötyöstä. Arvostamme liikunta- ja sote-kentän tuntemusta, varainhankintaosaamista, kokemusta järjestöavustusten hakemisesta ja raportoinnista sekä kokemusta vaikuttamistyöstä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää, hyviä vuorovaikutustaitoja, näkemyksellisyyttä ja verkostoitumiskykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä kehittämään soveltavaa liikuntaa yhdessä SoveLin jäsenjärjestöjen kanssa.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tommi Yläkangas (puh.  040 511 5941) pe 17.12. klo 10–11 ja ti 21.12. klo 13–14.

Hakemus ja CV palkkatoiveineen tulee toimittaa 3.1.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen tommi.ylakangas@soveli.fi otsikolla TOIMINNANJOHTAJA. Haastattelut toteutetaan 11.1.

 

Soveltava Liikunta SoveLi ry on valtakunnallinen asiantuntijajärjestö. Kokoamme yhteen 20 kansanterveys-, potilas- ja vammaisjärjestöä, jotka edistävät soveltavaa liikuntaa. 

Toimintamme tavoitteena on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan, soveltavaan liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat. Lue lisää toiminnastamme https://www.soveli.fi/