SoveLi hakee soveltavan liikunnan asiantuntijaa

25.2.2022

Soveltava Liikunta SoveLi ry hakee soveltavan liikunnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Soveltavan liikunnan asiantuntijana vastaat järjestömme koulutuspalveluista, yhteistyöstä jäsenjärjestöjen ja muiden kumppaneiden kanssa ja toimit yhtenä alan johtavista asiantuntijoista. Tehtävässä pääset kehittämään soveltavan liikunnan edellytyksiä hyvinvointialueilla. Toimit yhteistyössä SoveLin jäsenjärjestöjen ja muiden alan toimijoiden kanssa. Nostat esiin kentältä tulevia kehittämiskohteita ja toimit haasteiden ratkaisemiseksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta aitoa halua toimia soveltavan liikunnan edistämiseksi, jotta jokaisella on mahdollisuus liikkua. Kyky verkostoitua ja hyödyntää muodostuneita verkostoja ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Kokemus koulutuspalveluiden kehittämisestä, toteuttamisesta ja koordinoinnista katsotaan eduksi.

Olet joustava työntekijä etkä pelkää kantaa vastuuta. Et kuitenkaan jää yksin, vaan pääset osaksi 3 hengen tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja kehitetään asioita yhdessä. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työnkuvan, joka muokkautuu omien vahvuuksiesi mukaan, mukaansatempaavan työyhteisön Sporttitalolla ja mahdollisuuden rakentaa parempaa maailmaa liikunnan avulla. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. liikuntaetu sekä mahdollisuus liikkua työajalla.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää korkeakoulututkintoa ja vahvaa osaamista liikunnan alalta. Työ saattaa sisältää matkustamista. Toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen katri.tuomainen@soveli.fi 13.3.2022 klo 16.00 mennessä otsikolla SOVELTAVAN LIIKUNNAN ASIANTUNTIJA. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Katri Tuomainen p. 040 511 5941 tai sähköpostitse katri.tuomainen@soveli.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 11.

Soveltava Liikunta SoveLi ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka toiminta perustuu jäsenjärjestöjen kanssa tehtävälle yhteistyölle. SoveLin toiminnan tavoitteena on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet soveltavaan liikuntaan, terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat. SoveLin jäsenenä on 20 valtakunnallista kansanterveys- ja vammaisjärjestöä. Järjestöt ovat aktiivisia liikunnan toimijoita ja oman jäsenistönsä liikunnan sekä hyvinvoinnin asiantuntijoita.