Opinnäytetyö soveltavan pyöräilyn ja parapyöräilyn parissa?

27.9.2023

Liikunta-alan tai liikunnasta kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan opiskelija, oletko vailla opinnäytetyön aihetta? Kiinnostaako soveltava pyöräily ja parapyöräily sinua? Suomen Pyöräily ry:ssä on mielenkiintoinen opinnäytetyön aihe tarjolla soveltavan ja parapyöräilyn parissa, jossa pääset tuottamaan tärkeää materiaalia liiton jäsenseurojen käyttöön.

Suomen Pyöräily etsii asiasta innostunutta, oma-aloitteista ja idearikasta tekijää. Yhteistyön myötä pääset kurkistamaan mielenkiintoiseen lajiliittomaailmaan. Opinnäytetyön aloitus on joustavasti sovittavissa esimerkiksi loppuvuoteen 2023 tai keväälle 2024.

Soveltava pyöräily on tarkoitettu henkilöille, joiden pyöräileminen vaatii soveltamista tai erityisosaamista vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi. Parapyöräilyn voidaan sanoa olevan soveltavan pyöräilyn kilpaurheilumuoto. Suomen Pyöräily on jäsenten yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö, joka tukee jäsenten toimintaa pyöräilyn edistämiseksi yhteiskunnassa. Suomen Pyöräilyllä on yhteensä 10 eri alalajia, joista parapyöräily on yksi.


Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä:

Marja Koponen 050 516 9590 tai marja.koponen@pyoraily.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kaksi henkilöä lähdössä liikkeelle tandem-pyörällä tapahtumateltan alla. Molemmat henkilöt ovat jo pyörän päällä. Pyörän takana seisoo henkilö avustamassa pyörää liikkeelle. Pyörän edessä on neljäs henkilö seisomassa.