SoveLi ottaa käyttöön uuden aihetunnisteen #oikeusliikkua. Osallistu #oikeusliikkua-kilpailuun, kerro missä aiot liikkua tulevana kesänä ja voita kuksa kesäretkelle

3.6.2020

Jokaisella on oikeus liikkua! Siksi otamme somekanavissamme käyttöön uuden aihetunnisteen #oikeusliikkua. 

Osallistu kilpailuun 3.6.–14.6., ja kerro Twitterissä tai Instagramissa, missä sinä aiot liikkua tulevana kesänä uusi kuksa matkassasi. Lähipuistossa, kaupungissa, olohuoneessa, rannalla, pellolla, parvekkeella, metsässä, saaristossa vai kenties tunturilla?

Jaa julkaisusi tunnisteella #oikeusliikkua. Haasta mukaan soveltavaa liikuntaa edistävät yhteistyökumppanisi tai kaverisi!

Kuvan tunnisteella jakaneiden kesken arvomme 15.6. kolme #oikeusliikkua-kuksaa kesän kahvihetkiin.

SoveLi jäsenjärjestöineen edistää ihmisten yhdenvertaisia mahdollisuuksia liikuntaan ja fyysiseen aktiivisuuteen. YK:n vammaissopimuksen mukaan kaikilla tulee olla yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua virkistys- ja vapaa-ajan toimintaan ja urheiluun. 

Kilpailun säännöt

- Kilpailun järjestää SoveLi ry. 

- Kilpailuun voivat osallistua kaikki jakamalla julkaisun Instagramissa tai Twitterissä pyydetystä aiheesta aihetunnisteella #oikeusliikkua. 

- Osallistumisaika on 3.6.–14.6. Järjestäjä arpoo 3 voittajaa 15.6. ja ilmoittaa voittajille yksityisviestillä Instagramissa tai Twitterissä.

- Voittajat saavat palkinnoksi kukin kuksan. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

- Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.

- Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. 

- Instagram ja Twitter eivät ole mukana kilpailussa.