Anna Lindgren aloitti SoveLin viestinnän asiantuntijana

19.8.2021

SoveLin viestinnän asiantuntijaksi on valittu Anna Lindgren edeltäjä Satu Juoperin siirryttyä uusiin tehtäviin. Anna aloitti työnsä elokuun puolivälissä. ”Hyvän asian puolesta viestiminen motivoi minua. SoveLilla jos jossain pääsen toimimaan yhdenvertaisuuden hyväksi”, hän kuvaa tuntojaan.

Koulutukseltaan Anna on filosofian maisteri Helsingin yliopistosta, pääaineenaan suomen kieli, sivuaineinaan viestintä, sosiologia ja kirjallisuus. Viestinnän töiden pariin veti alun alkaenkin kiinnostus kieleen ja kirjoittamiseen – ”kirjoitin jo lapsena omia runoja ja tarinoita, joita sitten pistin perheenjäsenet lukemaan”, Anna naurahtaa.  

Annalla on kokemusta viestinnän tehtävistä niin julkiselta, yksityiseltä kuin järjestösektoriltakin. Viimeksi hän on työskennellyt Suomalaisen Työn Liitolla verkkoviestinnän asiantuntijana ja tätä ennen Euroopan kemikaaliviraston ulkoisessa ja sisäisessä viestinnässä. Hän on asunut ja tehnyt viestinnän töitä myös Tokiossa.  

”Kaikilla on oikeus liikkua” on tavoite, jonka puolesta Anna tekee mielellään töitä.  

”Oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus ovat itselleni tärkeitä arvoja, joten odotan innolla että pääsen viestinnän avulla vaikuttamaan soveltavan liikunnan mahdollisuuksiin. Liikunta on itsellenikin tärkeä osa arjen hyvinvointia, joten haluan olla mukana mahdollistamassa sen ihan kaikille.” 

SoveLissa Anna vastaa viestinnän koordinoimisesta ja kehittämisestä, lehdestä, uutiskirjeestä, soveli.fi-sivustosta ja somekanavista.  

Annan yhteystiedot ovat: anna.lindgren@soveli.fi, 050 544 1028