Järjestämällä tapahtuman voit voittaa!

4.4.2016

Järjestämällä Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman ja ilmoittamalla sen verkkopalveluun www.unelmienliikuntapaiva.fi/tapahtumat osallistut upeiden palkintojen arvontaan. Arvontaan osallistuvat kaikkien 10.5.2016 järjestelmässä olevien tapahtumien järjestäjät. Arvonta toteutetaan toukokuussa Unelmien liikuntapäivän jälkeen, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin.

Unelmien liikuntapäivä on päivä, jolloin kutsumme kaikki järjestämään liikuntatapahtumia, avoimista harjoituksista turnauksiin, kuntosalien avoimien ovien päivistä polttopallon peluuseen, kulttuurikävelyyn ja pyörälenkkiin. Kun Ravintolapäivässä perustetaan ravintoloita ja Taiteiden yössä kulttuuritahot järjestävät esityksiä, Unelmien liikuntapäivässä me kaikki järjestämme erilaisia liikunnallisia tapahtumia.

Unelmien liikuntapäivä perustuu  ihmisten ja yhteisöjen oma-aloitteisuuteen ja vapaaehtoisuuteen. Tämä verkkosivusto ainoastaan kokoaa ja välittää tietoa Liikunnan unelmapäivän tapahtumista. Unelmien liikuntapäivän järjestäjänä olet itse vastuussa kaikesta tapahtumaan liittyvästä toiminnasta ja tapahtuman onnistumisesta.

Päivä on myös startti isommalle unelmalle. Se jatkuu syyskuussa ”Liikkumisen unelmakuukautena” ja huipentuu ”Liikkumisen unelmavuoteen 2017” Suomen juhliessa itsenäisyyden 100-vuotista historiaa teemalla ”Yhdessä”.


Järjestämällä tapahtuman voit voittaa!

Järjestämällä Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman ja ilmoittamalla sen verkkopalveluun  www.unelmienliikuntapaiva.fi/tapahtumat osallistut upeiden palkintojen arvontaan. 

Arvontaan osallistuvat kaikkien 10.5.2016 järjestelmässä olevien tapahtumien järjestäjät. Arvonta toteutetaan toukokuussa Unelmien liikuntapäivän jälkeen, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettuihin sähköpostiosoitteisiin. 

Palkinnot

1 x 2500 € Elämysmatkojen lahjakortti (www.elamysmatkat.com

4 x lajikokeilu, arvo á 200 € (lajivalikoima vaihtelee alueittain)

4 x Helsinki–Tukholma -risteily 2 hengelle (Viking Line)


Muista viestiä tapahtumastasi

  1. Ilmoita tapahtuma osoitteessa  www.unelmienliikuntapaiva.fi/ilmoita  Huom! Vain sivustolle ilmoitetut tapahtumat osallistuvat arvontoihin.
  2. Jaa tapahtumasi somessa, lisää tarvittaessa aihetunniste #UnelmienLiikuntapäivä ja kerro siitä kavereillesi ja muille, jotka haluat kutsua tapahtumaan. Muistuta kavereitasi, kun tapahtuma lähestyy.
  3. Seuraa Unelmien liikuntapäivää Facebookissa ja Twitterissä lukeaksesi tuoreimmat uutiset.

Mukavaa tapahtumaa!

Tapahtuman taustatahoina ovat Liiku terveemmäksi (Yksi elämä )  ja Liikkujan polku -verkostot (Valo).