Tutustu kelkkajääkiekkoon - ja kokeile!

9.3.2016

Kelkkajääkiekon tutustumis- ja kokeilutilaisuus Kaarinan jäähallissa (Erotuomarinkatu 6) lauantaina 23.4. klo 11-16. Lajiin perehdyttävät Helsingin Karhu-Kissojen kelkkajääkiekon pelaajat, yleisavustajat ovat käytettävissä pukutiloissa ja jäällä. Jäähallin kahvio avoinna tapahtuman ajan. Vapaaehtoinen kahden euron sisäänpääsymaksu.

Ohjelmassa klo 11 alkaen kelkkajääkiekon ja soveltavan luistelun kokeilua ohjatusti ja avustetusti. Klo 14 haasteottelu TPS:n kiekkokonkarit vastaan Helsingin Karhu-Kissojen kelkkajääkiekkojoukkue. Haasteottelun aloituskiekon pudottaa Simo Rouvali (pelivuodet 94-99 TPS). Klo 15-16 kelkkajääkiekon ja sovelletun luistelun kokeilut jatkuvat. 

Tapahtuman tavoitteena on käynnistää kelkkajääkiekon harrastustoimintaa Turun seudulla.

Kelkkajääkiekko soveltuu liikuntavammaisille pelaajille, joilla on hyvä ylävartalon hallinta ja istumatasapaino sekä hyvä käsien toimintakyky. Yleisin kelkkajääkiekkoilijan vamma on alaraajan vamma. Laji soveltuu erinomaisesti myös sellaisille jääkiekkoilijoille, jotka eivät esimerkiksi polvi- tai muiden urheiluvammojensa vuoksi voi harrastaa jääkiekkoa. Lajia voi Suomessa pelata myös vammaton pelaaja. Tutustu lajiin: www.vammaisurheilu.fi/liikunta-ja-urheilu/lajit/kelkkajaakiekko.

Tule mukaan kokeilemaan ja ihastelemaan sekä seuraamaan jännittävää haasteottelua. Ilmoittautumiset 15.4. mennessä osoitteeseen johanna.friman@turku.fi tai p. 050 554 6222.