Unelmien liikuntapäivä -verkkosivut on avattu!

26.2.2016

Unelmien liikuntapäivä on 10.5. Tapahtuman verkkosivut on nyt avattu, käy katsomassa! Kuka vain voi järjestää oman tempauksen – tai mennä mukaan jonkun muu järjestämään tapahtumaan. Tempaus voi olla hyvinkin pieni, kynnystä ei ole.

Toukokuussa järjestettävä Unelmien liikuntapäivä (WHO:n Liiku terveemmäksi -päivä) on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. 10.5. avataan ovia hauskempaan, terveempään ja liikunnallisempaan huomiseen. Tavoitteena on miljoonan suomalaisen yhteinen tapahtuma.

Kurkista verkkosivuille ja ilmoita oma tapahtumasi tai ilmoittaudu jonkun toisen järjestämään tempaukseen!

www.unelmienliikuntapäivä.fi

Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivän tarkoituksena on innostaa kaikki vauvasta vaariin löytämään itselleen uusia tapoja liikkua.

Oman liikuntatapahtuman voi järjestää yritys, urheiluseura, työporukka tai kuka vain yksittäinen ihminen. Unelmien liikuntapäivän tapahtumat ovat kokonaan jokaisen järjestäjien omia. Jokainen voi itse tehdä osallistumisestaan sellaisen kuin haluaa, hyvinkin matalan kynnyksen jutun. Unelmien liikuntapäivä -organisaatio tarjoaa puitteet tapahtumista ilmoittamiseen ja kannustaa kaikkia ottamaan päivän omakseen.