Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaarit innostavat yhteistyöhön

3.2.2014


Ikäinstituutti järjestää aluehallintovirastojen kanssa yhteistyössä vuonna 2014 Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaareja kuudella paikkakunnalla. Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan seminaariin.

Maksuton seminaari on tarkoitettu ikäihmisten terveysliikunnan päättäjille, luottamushenkilöille, liikunnan kehittäjille, ohjaajille, opettajille, vapaaehtoisille, ikäihmisille sekä toimijoille järjestöissä, liikunta-, sosiaali- ja terveys- tai teknisessä toimessa tai yksityissektorilla.

Seminaareissa rakennetaan paikallista yhteistyötä, kootaan ikäihmisten terveysliikuntaverkostoja, kerrotaan hyvistä ikäihmisten terveysliikunnan toimintatavoista ja työstetään Ikäihmisten liikunnan kansallisen toimenpideohjelman toimenpide-ehdotusten toteutusta.

Toimenpide-ehdotuksissa esitetään tarve kehittää liikkumisympäristöjä, lisätä liikuntaneuvontaa ja ohjattua liikuntatoimintaa. Myös tiedon jakaminen ja osaamisen vahvistaminen ikäihmisten terveysliikunnasta on tärkeää. Voimaa vanhuuteen – ohjelman kohderyhmä (75+) laajenee Toimenpideohjelman myötä uusiin elämänkulun taitekohtiin: eläkkeelle siirtyviin ja hoivan piirissä oleviin ikäihmisiin.

Lisätietoa Ikäihmisten liikunnan toimenpideohjelmasta, ohjelman verkostoon liittymisestä ja Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaareihin ilmoittautumiset osoitteessa www.liikkeellavoimaavuosiin.fi

Ilmoittaudu mukaan lähimpään Liikkeellä voimaa vuosiin -seminaariin!

17.3. Tampere, Juvenes kokouskeskus   
29.4. Oulu, AVI:n rakennuksen kokoustilat
6.5. Joensuu, Tiedepuisto
14.5. Vantaa, Heureka
16.9. Turku, Paikka avoin
2.10. Rovaniemi, Lapin AVI:n juhlasali

 

SoveLi on Ikäinstituutin kumppanijärjestö.