SoveLi palkitsee Liiku terveemmäksi soveltaen -toimijoita

11.12.2013


Arpaonni suosi Jämsän, Vantaan ja Imatran tapahtumien järjestäjiä. SoveLi onnittelee voittajia ja kiittää niin palkintojen lahjoittajia kuin kaikkia juhlavuoden toteuttamiseen osallistuneita!

SoveLi toimi Liiku terveemmäksi -verkoston vastuutahona vuonna 2013 teemalla Liiku terveemmäksi soveltaen. Liiku terveemmäksi -päivä ja koko vuosi on saanut näkyvyyttä ja tullut tutuksi uusille toimijoille. Siitä on tullut koko vuoden kestävä teema. Teema on saattanut yhteen eri toimijoita ja lisännyt kumppanuuksia eri toimijoiden välillä sekä soveltavaa liikuntaa on tuotu laajasti esille. Voimme iloita siitä, että onnistuimme tavoitteissamme!

SoveLi haastoi kaikki toimijatahot mukaan toteuttamaan soveltavan liikunnan tapahtumia vuonna 2013. Kilpailuun ilmoittautui omalla tapahtumallaan 165 toimijatahoa. Kiitos kaikille upeasta ja liikunnan täyteisestä vuodesta! 

Palkitsemme toimijoita seuraavilla palkinnoilla: Polar sykemittareita, Hyvä Terveys -lehden vuosikertoja sekä Tallink Siljan risteilylahjakortti.

Palkitut tapahtumat, joita arpaonni suosi ovat: 

Liiku terveemmäksi soveltaen -tapahtuma 9.5. Jämsässä 
Liikunnallinen iltapäivä ikäihmisille 17.5. Vantaalla  
Tanssiva perhetapahtuma 11.5. Imatralla. 

Palkinnot on postitettu ilmoitetuille yhteyshenkilöille!

 

Virpi Pennanen, Liiku terveemmäksi -vuoden koordinaattori