Ammattilainen: Hanki koulutusta liikuntaneuvontaan

27.8.2013

KKI-ohjelma järjestää yhdessä Liikunnan aluejärjestöjen kanssa liikuntaneuvonnan koulutuskiertueen vuosina 2013-2014, jonka tavoitteena on vahvistaa liikuntaneuvonnan asemaa osana perusterveydenhuollon terveysneuvonnan palveluketjua.

Liikuntaneuvonnalla on suuri merkitys monien pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten liikunnan onnistumisessa. SoveLi kannustaa kaikkia ammattilaisia kehittämään liikuntaneuvojan taitojaan. Liikuntaneuvonnan avulla soveltamista tarvitseva liikkuja voi löytää itselleen sopivan ja turvallisen liikuntamuodon ja -paikan. 

Koulutuskiertueella pureudutaan terveysliikunnan puheeksiottamiseen, joka on tärkeä osa KKI-ohjelman liikuntaneuvonta-kokonaisuutta. Liikunnan puheeksiottaminen lisää terveysliikunnan näkyvyyttä ihmisten arjessa ja pitää mielessä sen merkityksen hyvinvoinnille ja terveydelle. 

Syksyn 2013 koulutuksiin ehtii vielä ilmoittautua, mutta pidä kiirettä, sillä ne järjestetään eri puolilla Suomea 3.–13.9. Ensi vuoden koulutukset järjestetään 26.3.–10.4.2014.

Koulutuspaikkakunnat ja tarkempi ohjelma:
http://www.kki.likes.fi/pages/content/Show.aspx?id=121