Juhlavuoden 2 SoveLi-info on julkaistu!

10.3.2013 klo 23:15

SoveLin juhlavuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja "Liiku terveemmäksi soveltaen" -teema on tullut tutuksi lukemattomille toimijatahoille. Toteutimme heti vuoden alussa tammikuussa juhlavuoden avajaistilaisuuden Vierumäellä, jossa julkaisimme Liikkeelle-liikuntavastaavan käsikirjan. Helmikuussa työstimme Liiku Terveemmäksi neuvottelukunnan voimin juhlavuoden kokonaisuutta ja ystävänpäivänä 14.2. oli kaikilla halukkailla mahdollisuus tutustua SoveLin toimintaan SoveLi-treffeillä. Nyt maaliskuun puolivälissä 14-15.3. SoveLi-tiimi kohtaa liikunta-alan asiantuntijoita eri toimialoilta Kunnossa Kaiken Ikää (KKI)-päivillä Turussa, jonka yhteydessä vietämme SoveLin juhlavuoden kunniaksi myös järjestöpäiviämme.

Jokainen juhlavuoden kuukausi tulee sisältämään lukuisia tärkeitä kohtaamisia, joissa kehitetään soveltavaa liikuntaa tuoden SoveLin strategian mukaisesti laatua ja asiantuntemusta soveltavaan liikuntaan. Edellä mainittujen SoveLin juhlavuoden tapahtumien lisäksi SoveLi toimii monissa eri verkostoissa, foorumeissa ja työryhmissä asiantuntijana niin valtakunnan tasolla, aluetasolla kuin myös paikallistasolla vaikuttaen, kouluttaen ja viestien.

Oletpa sitten - hyvä lukija - liikunnan kehittäjä, liikunnan edellytysten luoja, asiantuntija, päättäjä, vaikuttaja, alueellista työtä tekevä, paikallistoimija tai vapaaehtoinen, on meillä SoveLilaisilla sinulle paljon annettavaa. Rohkaisen sinua tutustumaan tähän Soveli-infoon, toukokuussa julkaistavaan Soveli-lehteemme sekä www-sivuihimme ja olemaan meihin SoveLilaisiin yhteydessä. Olemme jokaista ihmistä varten kehittämässä liikuntaa ja liikunnan edellytyksiä!

Tehdään tästä soveltavan liikunnan juhlavuodesta ikimuistoinen ja ainutkertainen.

Hyvää SoveLin 20-vuotisjuhlavuotta toivottaen,

Anne Taulu

toiminnanjohtaja

Soveltava Liikunta SoveLi ry

 

SoveLi juhlii 20. toimintavuottaan toimien Liiku terveemmäksivuoden vastuutahona. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toimii SoveLi 20 vuotta - Liiku terveemmäksi soveltaen-juhlavuoden suojelijana.

Move for Heath (Liiku Terveemmäksi) on Maailman terveysjärjestö WHO:n lanseeraama kansainvälinen hanke, jonka tavoitteena on edistää liikuntaa osana terveellisiä elintapoja ja saada kaikki liikkumaan terveytensä kannalta riittävästi. Kampanjan ilmentymänä kymmenet maailman maat Suomen lisäksi viettävät vuosittain Liiku terveemmäksi -päivää. Suomessa päivää vietetään perjantaina 10.5. teemalla “Liiku terveemmäksi soveltaen”.


Lehden voit lukea Issuusta seuraavan osoitteen kautta:
http://issuu.com/soveli/docs/soveli