Likkojen Lenkki on kaikkien Naisten Tapahtuma!

7.3.2013

Nyt on oikea aika lähteä mukaan Likkojen Lenkille Tampereella 18.5., Jyväskylässä 25.5. ja/tai Oulussa 10.8.

SoveLi ja Likkojen Lenkki ovat hyvällä asialla tekemässä hyvää yhdessä. Yhteistyön teema on avoimuus ja asenteisiin vaikuttaminen.

Likkojen Lenkin järjestelyissä on huomioitu ihmiset, jotka tarvitsevat tukea esimerkiksi liikkumisessa. Tapahtumaan rakennetun ympäristön esteettömyyteen ja kommunikaation ulottuvuuksiin on kiinnitetty huomiota ja tapahtumassa voivat asioida helposti mm. viittomakieliset osallistujat.

Ilmoittaudu mukaan yksin tai yhdessä! Voit valita lyhyen tai pitkän lenkin ja ne voi liikkua hitaasti tai nopeasti, ihan miten sinulle parhaiten sopii.Voit koota minkä kokoisen ryhmän tahansa tai voit ilmoittautua yksin.

Mikäli osallistut tapahtumaan avustajan kanssa, ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen esteeton@likkojenlenkki.fi. Avustaja pääsee mukaan maksutta.

SoveLin jäsenjärjestöjen jäsenenä pääset mukaan iloiseen ja energiseen taaphtumaan etuhintaan 28€/likka. Osallistumismaksu sisältää mm. lenkkipaidan, lenkkieväät, reittihuollon, Tapahtumatorin palvelut sekä koko päivän ohjelman. Kerää porukka ja ilmoittaudu mukaan. Etuhinta on voimassa 31.3. asti Tampereella ja Jyväskylässä,  Oulussa 31.5. asti. Ilmoittaudu netissä https://ratkaisupalvelu.fi/likkojenlenkki/ilmoittautuminen?sivu=Soveli

Kysy SoveLin etuhintaan oikeuttava ilmoittautumiskoodi, tarvitset sen ilmoittautumisen yhteydessä: virpi.pennanen@soveli.fi

Likkojen Lenkin tavara- ja vaatesäilytyksen tuotto ohjataan SoveLi ry:lle lasten ja nuorten liikuntaan.

Lisätietoa tapahtumasta www.likkojenlenkki.fi