Erityisliikunnan symposiossa arvioidaan yhdessä erityisliikunnan tilaa

3.1.2012


Erityisliikunnan symposio kutsuu kunnissa ja järjestöissä toimivia koolle 29.5.2012 Helsinkiin. Yksipäiväisen symposion tarkoitus on toimia välietappina vuoden 2010 Erityisliikunnan päivien suositusten toteutumisen seurannassa ja seuraavien päivien (2014) suuntaamisessa.

Liikuntatieteellinen Seura LTS järjestää erityisliikunnan symposion toukokuun 29. päivä 2012 Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Symposiumin otsikkona on: Yhdessä vai erikseen – kunnilla ja erityisliikunnalla samat kysymykset?

Symposion tarkoituksena on arvioida erityisliikunnan nykytilaa ja huomioida kuntien valtionosuusperusteisen erityisliikuntatoiminnan työn tuloksia sekä luoda pohjaa työn kehittämiseksi. Lisäksi symposiossa käsitellään erityisliikunnan ja muun liikuntakulttuurin yhteistoiminnan edistämistä.

Symposion tärkeä tehtävä on seurata nelivuotisvälein järjestettävien valtakunnallisten Erityisliikunnan Päivien suositusten toteutumista ja antaa saatesanoja seuraaville Erityisliikunnan Päiville 2014.

Laajapohjainen symposio korvaa tänä vuonna erityisliikunnanohjaajien, suurten kaupunkien ja hankkeiden seminaarit. SoveLi on mukana symposion suunnittelutyöryhmässä.

Lähde ja lisätietoa: www.erityisliikunta.fi ja LTS:n koordinaattori Toni Piispanen, 010 778 6610