Liikuntakeskus Pajulahti järjestää kaikille avoimet sisäkurlingin pelipäivät

18.10.2011

Liikuntakeskus Pajulahti järjestää marraskuun lopussa, 22.-24.11. kaikille avoimet sisäkurlingin pelipäivät. Tapahtuman ohjelmassa on jännittävien pelien lisäksi opiskelijoiden järjestämää oheisohjelmaa, mukavaa yhdessäoloa sekä turnaustanssit!

Pajulahden historian ensimmäisessä sisäkurlingturnauksessa voi kilpailla yksin tai nelihenkisen joukkueen kanssa.  Turnauksen alkuerät kisataan avajaispäivänä tiistaina ja sijoitusottelut keskiviikkona ja torstaina.

– Tiedämme, että sisäkurlingia pelataan ja harrastetaan jo melkoisen paljon, mutta tämän kaltaisia turnauksia ei ole vielä järjestetty juuri lainkaan. Tavoitteenamme on koota lajin harrastajat yhteen ja tehdä sisäkurlingia tutuksi niille, joille laji on vielä vieraampi. Kiinnostusta ja kyselyitä on tullut jo ilahduttavan paljon, mutta joukkoon mahtuu vielä mukaan, sisäkurlingturnauksen järjestelyistä Pajulahdessa vastaava soveltavan liikunnan osaamis- ja resurssikeskuksen projektipäällikkö Osku Kuutamo kertoo.

Sisäkurlingturnauksen lisäksi tapahtuman osanottajille on luvassa paljon mukavaa oheisohjelmaa. Keskiviikkoiltana pyörähdellään turnaustansseissa tanssiorkesteri Tropicin ja haitarivirtuoosi Tomi Karttusen johdolla. Osallistujat voivat käyttää myös Liikuntakeskus Pajulahden kuntosalia, osallistua yleisöuintiin tai varata rentouttavan puoli- tai kokohieronnan edullisena opiskelijatyönä.

Turnauksessa mukana myös pelivarusteita myyvä Tevella Oy.

 
Lisätietoja tapahtumasta: Osku Kuutamo, 044 77 55 346

Varaukset ja ilmoittautuminen 28.10. mennessä: Arja Pusila, 03 88 55 203