Ideoi soveltava Unelmien liikuntapäivä 10.5.

2.4.2020

Liikuntapäivä toteutetaan tänä vuonna sosiaalisen median kampanjana.

Liikuntapäivä toteutetaan koronavirustilanteen vuoksi tänä vuonna sosiaalisen median kampanjana siten, että ihmisiä innostetaan jakamaan somessa se, miten liikkuvat erilaisissa olosuhteissa, esim. kotioloissa tai ulkoillen (mikäli tilanne sen sallii).

Liikuntatoimijat ja osallistujat voivat jakaa liikuntavinkkejä, kuvia, kotivideoita ja muita liikkumaan kannustavia sisältöjä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.

Valtion liikuntahallinto on haastanut osana 100-vuotisjuhlavuottaan kaikki sidosryhmänsä – ministeriöt, kunnat, järjestöt ja yritykset – toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää tänä vuonna ”Maksa mitä haluat”-konseptilla. Koronaviruspandemian takia myös ”Maksa mitä haluat” -haaste siirtyy. Haaste on tarkoitus toteuttaa ensi vuonna Unelmien liikuntapäivänä.

Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä – hieno mahdollisuus kannustaa äitikin liikkumaan! Jos sunnuntai ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi pitää jo loppuviikosta tai jatkot maanantaina. Jaetaan vinkkejä ja videoita somessa toteutettavaksi jo ennen tapahtumapäivää ja haastetaan muita mukaan!

Unelmien liikuntapäivän kotisivuilla oleva karttapalvelu on suljettu. Somekanavien lisäksi unelmienliikuntapaiva.fi -sivusto toimii alustana liikuntavinkeille, treenivideoille ja -alustoille. Sivuston materiaalit on päivitetty ja kaikkien käytettävissä.

Seuraa SoveLin jäsenjärjestöjen Unelmien liikuntapäivää SoveLin somekanavissa!

Lue lisätietoa päivästä Unelmien liikuntapäivän sivuilta.