Työpaikkailmoitus: SoveLi hakee soveltavan liikunnan asiantuntijaa

26.8.2019


SoveLin soveltavan liikunnan asiantuntijan tehtävä on auennut haettavaksi.

 

 

Soveltavan liikunnan asiantuntija

SoveLi ry hakee soveltavan liikunnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Soveltavan liikunnan asiantuntijana vastaat järjestömme koulutuspalveluista, yhteistyöstä jäsenjärjestöjen ja muiden kumppaneiden kanssa ja toimit yhtenä alan johtavista asiantuntijoista. Tehtävässä pääset kehittämään soveltavan liikunnan edellytyksiä ja työskentelemään monipuoliseen toimintaympäristöön sote- ja liikuntajärjestöjen leikkauspisteeseen.

Soveltavan liikunnan asiantuntijana toimit linkkinä SoveLin jäsenjärjestöjen ja muiden alan toimijoiden välillä. Työssäsi nostat esiin kentältä tulevia signaaleja kehittämiskohteista ja teet tarvittavia toimia haasteiden ratkaisemiseksi. Tuet jäsenjärjestöjä myös suoraan ja omaat soveltavaan liikuntaan liittyvää asiantuntemusta, josta on hyötyä jäsenjärjestöille.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta aitoa halua toimia soveltavan liikunnan edistämiseksi. Motivoidut SoveLin visiosta ”jokaisella on oikeus liikkua”. On eduksi, jos tunnet sekä liikunnan ruohonjuuritason että liikuntapolitiikan kabinetit. Kyky verkostoitua ja hyödyntää muodostuneita verkostoja ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Kokemus koulutuspalveluiden kehittämisestä, toteuttamisesta ja koordinoinnista katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Jos olet ennakkoluuloton tekijä, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, et pelkää kantaa vastuuta ja olet valmis laittamaan persoonasi peliin, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työnkuvan, joka muokkautuu omien vahvuuksiesi mukaan, mukaansatempaavan työyhteisön Sporttitalolla ja mahdollisuuden rakentaa parempaa maailmaa liikunnan avulla.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen tommi.ylakangas@soveli.fi 6.9.2019 klo 16.00 mennessä otsikolla SOVELTAVAN LIIKUNNAN ASIANTUNTIJA. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tommi Yläkangas p. 040 511 5941 soittoaikana ti 3.9. klo 13.00–14.00 tai sähköpostitse tommi.ylakangas@soveli.fi. Haastattelut järjestetään 12.9.

Soveltava Liikunta SoveLi ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka toiminta perustuu jäsenjärjestöjen kanssa tehtävälle yhteistyölle. SoveLin toiminnan tavoitteena on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet soveltavaan liikuntaan, terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat. SoveLin jäsenenä on 20 valtakunnallista kansanterveys- ja vammaisjärjestöä. Järjestöt ovat aktiivisia liikunnan toimijoita ja oman jäsenistönsä liikunnan sekä hyvinvoinnin asiantuntijoita.

Työpaikkailmoitus mol.fi sivuilla: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10074900?searchPhrase=soveltavan%20liikunnan%20asiantuntija&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1