Verkostotilaisuus Liikkeelle-järjestöpäivä 4.9. Tampereella

13.6.2019

Järjestöpäivän kutsu
Järjestöpäivän kutsu

4.9.2019 klo 10–16 järjestetään maksuton Liikkeelle-järjestöpäivä UKK-instituutissa Tampereella. llmoittaudu viimeistään 25.8.! Liikkeelle-järjestöpäivä on suunnattu SoveLi- ja SOSTE-järjestöjen liikunnan kehittämistyössä mukana oleville henkilöille, kuten liittojen toimihenkilöille, alue-edustajille ja järjestöjen liikunnan neuvottelukuntien jäsenille. Tervetuloa!

UKK-Instituutti on kutsunut SoveLi- ja SOSTE-jäsenjärjestöjä suunnitteluyhteistyöhön toteuttaakseen 4.9. Liikkeelle -järjestöpäivän. UKK-instituutti haluaa jakaa heillä olevaa tietoa järjestöjen liikunnan kehittämistyön tueksi ja samalla mahdollistaa osallistujien oman keskeisen materiaalin ja ajankohtaisen tiedon jakamisen sekä verkostoitumisen.

 

Tilaisuuden tavoitteena on vahvistaa järjestötoimijoiden ja UKK-instituutin yhteistyötä liikunnan ja liikuntaneuvonnan edistämiseksi. Maksuttoman päivän aikana mietitään yhdessä liikunnan ajankohtaisia teemoja ja niiden käyttöä järjestömaailmassa.

 

Lue lisää Liikkeelle-järjestöpäivästä ja ilmoittaudu tästä 25.8. mennessä!

 

Voit esitellä päivän järjestötorilla yhden hyväksi koetun liikunnanedistämisen hankkeen, toimintamallin, materiaalin tai aineistopaketin.

 

Lisätiedot: Asiantuntija Virpi Mäkinen, virpi.makinen@soveli.fi, 040 551 4468