Hae Soveltava Liikunta SoveLiin viestinnän asiantuntijaksi!

3.6.2019

Soveltava Liikunta SoveLi ry
Soveltava Liikunta SoveLi ry
Jokaisella on oikeus liikkua!
Jokaisella on oikeus liikkua!

SoveLi ry hakee viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Viestinnän asiantuntijana vastaat järjestömme viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä. Tehtävässä pääset tekemään omannäköistäsi viestintää sote- ja liikuntajärjestöjen leikkauspisteeseen.

Viestinnän asiantuntijalla on vastuullaan SoveLi ry:n viestinnän kokonaisuus. Tehtäviin kuuluu muun muassa kotisivujen ylläpito ja kehittäminen, sosiaalisen median kanavista vastaaminen, Soveli-lehden ja uutiskirje SoveLi-infon toimittaminen, julkaisu- ja tiedotemateriaalista vastaaminen ja tiiviin viestintäyhteistyön tekeminen SoveLin jäsenjärjestöjen kanssa.


Tehtävässä menestymistä tukevat viestinnän alan korkeakoulutus, kokemus viestintätehtävistä, some-osaaminen ja kokemus lehden toimittamisesta. Soveltavan liikunnan tuntemus, aiempi kokemus järjestötyöstä ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja monipuolisen tehtävänkuvan hallitsemista. Työn tekopaikkana on SoveLi ry:n toimisto Helsingissä. Työ alkaa mahdollisimman pian.


Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään liikunnan edistämisen parissa. Työmme perustuu ajatukselle ”jokaisella on oikeus liikkua”. Jos tämä visio puhuttelee sinua, voit olla juuri oikea henkilö tehtävään! 


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen tommi.ylakangas@soveli.fi 14.6.2019 klo 14.00 mennessä otsikolla VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Yläkangas p. 040 511 5941 soittoaikana ti 11.6. klo 13.00–14.00 ja ke 12.6. klo 13.00–14.00 tai sähköpostitse tommi.ylakangas@soveli.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 25. Linkki myös TE-palvelut Avoimet työpaikat -ilmoitukseen.

Soveltava Liikunta SoveLi ry on valtakunnallinen liikuntajärjestö, jonka jäsenenä on 20 valtakunnallista kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestöä. SoveLin toiminnan tavoitteena on, että pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten mahdollisuudet soveltavaan liikuntaan, terveyttä ja hyvinvointia edistävään liikuntaan sekä aktiiviseen elämäntapaan paranevat.