Golfin lajikokeilua erityisryhmille Turussa

21.5.2019

Kuva: Janne Ruotsalainen
Kuva: Janne Ruotsalainen
Kuva: Janne Ruotsalainen
Kuva: Janne Ruotsalainen

Suomen HCP Golf ry järjestää 25.-29.6.2019 golfin lajikokeiluja kaiken ikäisille erityisryhmille Kankaisten Golfissa, Harjattula Golfissa ja Archipelagia Golfissa Turussa.

Tapahtumat järjestetään yhdessä lähialueen kaupunkien ja kuntien sekä erityisryhmien järjestöjen kanssa. Tilaisuuksissa on myös mukana Paragolfer-laite, joka on tarkoitettu erityisesti alaraajahalvaantuneille.

Ohjelma rakennetaan tarkemmin ilmoittautumisten jälkeen ja lähetetään ryhmän yhteyshenkilölle. Ryhmän koko on enintään 12 henkilöä ja kesto on noin 60 minuuttia. Samalle päivälle sopii monta ryhmää. Päivittäin ollaan vain yhdellä kentällä päivittäin. Päivän voi aloittaa klo 9 ja päättää klo 19.

Ennakkoilmoittautumiset 10.6. mennessä: http://suomenhcpgolf.fi/form/ota-yhteytta
Kerro samalla arvioita ryhmän koosta sekä sopivaa kenttää ja päivää aikoineen.

Harjoittelussa mukana seurojen ja järjestöjen vetäjiä. Suomen HCP Golf ry tekee yhteistyötä Suomen Golfliiton, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n ja Soveltava Liikunta SoveLi:n kanssa.

Tapahtumat ovat maksuttomia. Klubiravintoloiden tarjonta omakustanteista.

HCP Golf ry:n tavoitteena on liikuntarajoitteisten ja muiden toimintakyvyltään heikentyneiden henkilöiden golf pelaamisen edistäminen. Päätavoite on erityisryhmien golfpelaamisen edistäminen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi järjestetään kilpailutoimintaa, tuetaan jäsenten kuntoutusta, toteutetaan erilaisia hankkeita ja esimerkiksi autetaan golfyhteisöjä luomaan mahdollisimman esteettömiä golfympäristöjä. http://suomenhcpgolf.fi/index.php/