Kaikille naisille soveltuva Likkojen Lenkki –tapahtuma Tampereella

13.3.2019

Kuva: Likkojen Lenkki / Toni Lund
Kuva: Likkojen Lenkki / Toni Lund
Likkojen Lenkki 18.5.2019 Tampereella. Kuva: Likkojen Lenkki Toni Lund
Likkojen Lenkki 18.5.2019 Tampereella. Kuva: Likkojen Lenkki Toni Lund
Kuva: Likkojen Lenkki / Toni Lund
Kuva: Likkojen Lenkki / Toni Lund

Viime keväänä kolmikymppisiään juhlinut legendaarinen naisten sporttitapahtuma Likkojen Lenkki avaa Tampereen tulevan festivaalikesän uudessa tapahtumapaikassa Ratinanniemen Festivaalipuistossa lauantaina 18.5.2019 Likkojen Lenkillä on vuodesta 2008 tehty työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja esteettömien palvelujen tarjoamiseksi. Lenkkireiteillä kuljetaan niin pyörätuolilla avustajan kanssa kuin ilman. Tavoitteenamme on, että tapahtuma on kaikille naisille soveltuva. Tervetuloa mukaan!

- Viime keväänä juhlittiin onnistuneesti ja mahtavassa energiassa tapahtuman 30-vuotisjuhlavuotta Pyynikin urheilukentällä ja tänä keväänä Lenkkipäivää vietetään Pyynikin tekonurmiremontin vuoksi Ratinanniemen festivaalipuistossa – mahtavaa päästä tekemään tapahtumaa aivan kaupungin keskustaan, iloitsee tapahtumapäällikkö Niina Seppänen Tapahtumatuotanto Voltista.

 

Tänä vuonna tarjolla on kolme eri reittivaihtoehtoa, juoksijoiden 9 kilometrin lenkki sekä kävelijöiden 8 ja 2,8 kilometrin lenkit. Vaihtoehtoisesti on mahdollisuus jäädä myös festivaalipuistoon nauttimaan ryhmäliikunnasta tai suunnata viime vuonna suuren suosion saavuttaneeseen Rock the City -kaupunkiseikkailuun, jossa mobiilisovelluksen avulla seikkaillaan ympäri kaupunkia eri rastien ja tehtävien merkeissä joko yksin tai ryhmässä.

 

- Viime kevään uutuus Rock The City -kaupunkiseikkailu, yhtenä viidestä Lenkkipäivän eri liikuntavaihtoehdosta, pääsee hyvin oikeuksiinsa startatessamme keskustasta ja myös perinteiset reittimme kohti Pyynikkiä ja myös juoksijoiden osalta Hatanpäätä saavat hyvän lähdön Ratinan kupeesta. Innolla odotamme toukokuuta ja lumien sulamista, Niina iloitsee.

 

Likkojen Lenkin esteettömyys huomioitu

 

  • esteettömät pysäköintipaikat lähellä tapahtumapaikkaa (noin max. 100 m päässä tapahtumapaikasta)
  • esteettömät wc:t myös lyhyen reitin taukopisteellä
  • esteetön katsomoalue esiintymislavan edessä
  • taukoteltta tapahtuma-alueella
  • avustaja mukaan maksutta (yksi avustaja/osallistuja)
  • yleisavustajia lyhyen reitin varrella
  • tapahtumainfo sähköpostiisi viikkoa ennen tapahtumaa

Tervetuloa mukaan avustajan tai tulkin kanssa, niin ilmoittaudu osoitteeseen esteeton@likkojenlenkki.fi. Kerro sähköpostissa nimi, osoite sekä avustajan tiedot.

 

Tähtiartistit viihdyttävät

 

Lenkkipäivää viihdyttävät tähtiartistit Samuli Edelmann & Orkestra Suora Lähetys, Anssi Kela ja syksyllä Tampereen Työväen Teatterin lavalla nähtävän Poikabändi-musikaalikomedian ToiBoys-bändi.

 

- Likkojen Lenkki on hieno tapahtuma, johon Tampereen Työväen Teatteri on ottanut osaa joka vuosi. Kesällä 2019 tuomme tapahtumaan syksyn uutuuden, Poikabändi-musikaalikomedian bändin ToiBoysin, joka vastaa Likkojen Lenkin startin menosta. ToiBoys vie tapahtumaa varten rakennetussa show'ssa yleisön komeasti takaisin 90-luvulle genren hittinikkareiden Risto Asikaisen ja Kristian Maukosen sekä Pekka Siistosen biisien kyydissä. Tästä tulee hauskaa!, sanoo Tampereen Työväen Teatterin tiedottaja Sari Andersson.

 

ToiBoysin muodostavat Jari Ahola, Jon-Jon Geitel, Lauri Mikkola, Saska Pulkkinen ja Jonas Saari. Kyseessä on ryhmän ensiesiintyminen suurelle yleisölle. Poikabändi-musikaalikomedian tuotannosta ja ohjauksesta vastaavat tekijät Vuonna 85 -menestysmusikaalin takaa eli Riku Suokas ja Heikki Syrjä.

 

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan: www.likkojenlenkki.fi

www.facebook.com/likkojenlenkki/

www.instagram.com/likkojenlenkki

@likkojenlenkki #likkojenlenkki

 

Yhteistyössä:

Soveltava Liikunta SoveLi ry