Liikkuva yhdistys - itsearviointityökalulla edistetään yhdistyksesi liikuntatoiminnan kehittämistä 

18.2.2019

Kuva: Sydänliitto
Kuva: Sydänliitto

Liikkuva yhdistys –itsearviointityökalu on uudenlainen työkalu yhdistyksesi liikuntatoiminnan kehittämiseen ja vahvistamiseen. Liikuntatoiminnan itsearviointi antaa yhdistyksellesi keinoja tarkastella yhdistysliikunnan nykytilannetta ja löytää kehittämiskohteita yhdistysliikunnalle. Itsearviointityökalu on nyt kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä.

Itsearviointi tuo esille yhdistyksesi liikuntatoiminnan vahvat alueet. Mikä meillä on hyvin? Missä olemme onnistuneet? Mitä asiaa lähdemme kehittämään? Mikä meille on tärkeää? Se myös helpottaa päätöksentekoa, selkeyttää työnjakoa yhdistyksessä sekä nostaa esille yhdistyksen omat vahvuudet.

Liikkuva yhdistys - Itsearviointityökalua ovat olleet kehittämässä Aivoliitto, Diabetesliitto, Hengitysliitto, Sydänliitto sekä Syöpäjärjestöt. Liittojen nettisivuilta löydät kaiken materiaalin, jonka avulla yhdistyksesi pääsee alkuun liikuntatoiminnan arvioinnissa ja kehittämisessä.

Tutustu lisää itsearviointityökaluun ja materiaaleihin: https://sydanliitto.fi/yhdistysnetti/sydanterveys/liikunta/liikkuva-yhdistys