Soveltavan luontoliikunnan seminaari Vuokatissa 7.9.2018

8.8.2018


Luonto ja sopiva liikunta, mitäpä muuta ihminen tarvitsee? Tule Vuokattiin 7.–9.9. Suomen kauneimmille vaaroille ja vesistöille ja osallistu samalla soveltavan luontoliikunnan seminaariin.

Luonto ja liikunta lisäävät tutkitusti koettua hyvinvointia ja terveyttä. Tule mukaan superviikonloppuun Vuokattiin Suomen kauneimmille vaaroille ja vesistöille 7.-9.9.2018. Vuokatissa järjestetään silloin Halti Outdoor Weekend, joka kokoaa vaelluksen, polkujuoksun ja maastopyöräilyn ystäviä.

Ohjelmassa on perjantaina 7.9. klo 10–16 mukana myös soveltavan luontoliikunnan koulutustilaisuus, jossa myös SoveLin Virpi Mäkinen toimii asiantuntijakouluttajana yhdessä kollegojen kanssa.

Soveltavan luontoliikunnan seminaari on tarkoitettu niin kolmannen sektorin toimijoille, kuntien liikuntatoimijoille, varhaiskasvatus- ja kouluhenkilöstölle, Kainuun soten työntekijöille kuin kaikille erityisliikkujien liikkumisesta ja harrastamisesta kiinnostuneille. Seminaaripaikkana on Vuokatin urheiluopisto.

Seminaarin tavoitteena on tarjota kohtaamispaikka eri alojen ja yhteisöjen toimijoille sekä edistää soveltavan luontoliikunnan mahdollisuuksia. Seminaarin järjestää Kainuun Liikunta ry.
 

Lisätietoa
 

Kainuun Liikunnan kotisivut: Luontoliikuntaseminaarin ohjelma ja ilmoittautumiset 31.8. mennessä ja ohjelman esite (pdf)

Halti Outdoor Weekend