Soveltavan liikunnan päivät elokuussa Helsingissä

21.5.2018


Tervetuloa Soveltavan liikunnan päiville 21.–22.8.2018! Päivät järjestetään ammattikorkeakoulu Arcadassa Helsingissä ja ennakkoilmoittautuminen päättyy 1.6. Tule samalla esittelemään omaa soveltavan liikunnan toimintaasi.

Soveltavan liikunnan päivät on alan toimijoiden yhdessä neljän vuoden välein järjestämä valtakunnallinen tapahtuma, jossa välitetään ajankohtaista tietoa toimintarajoitteisten ja -esteisten liikunnasta, kuullaan alan asiantuntijoita ja kentän toimijoita sekä vaihdetaan kokemuksia ja tavataan kollegoita.

Päivien ohjelma koostuu luennoista ja teemasessioista sekä paljon toivotuista käytännön demoista. Teemoina esillä ovat mm. digitalisaatio ja pelillistäminen, luontoliikunta, tietotarpeet vammaisuudesta ja liikunnasta, inkluusio, yhdenvertaisuus, toimintakyvyn mittaaminen, rentoutus sekä ruotsinkielinen soveltava liikunta.

Päiviä voi seurata nyt ensimmäistä kertaa myös etänä Live-striimillä.

Täältä löydät ilmoittautumisohjeet, hintatiedot, majoitusvinkit, ohjelman ja sessioiden esittelyt sekä lisätietoa livestriimistä. Muista hyödyntää ennakkoilmoittautujan alennetut hinnat 1.6.2018 mennessä!

SoveLi on mukana päivillä muun muassa toteuttamassa Luontoliikunta-demoa ja ruotsinkielistä teemasessiota.
 

Tule esittelemään tutkimustasi, hankettasi tai järjestösi toimintaa!


Soveltavan liikunnan päiville toivotaan esiteltäväksi soveltavaan liikuntaan, terveyttä edistävään liikuntaan, (liikunnalliseen) kuntoutukseen tai vammaisurheiluun liittyviä tutkimuksia, kehittämishankkeita tai hyviä käytäntöjä. Lisätietoa esitysmahdollisuuksista täällä.

Toivotamme myös kaikki liikunta- ja terveysalan toimijat tervetulleiksi esittelemään toimintaansa Soveltavan liikunnan päiville. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden tavata kasvokkain liikuntakentän päättäjiä, asiantuntijoita, tutkijoita ja käytännön toimijoita. 

Lue lisää näyttelymahdollisuuksista täällä.