Polku luontoon -kiertue hyvässä vauhdissa

19.5.2018

Soveltavan luontoliikunnan koulutuskiertue on tavoittanut huhti- ja toukokuun aikana 150 osallistujaa Jyväskylässä, Oulussa ja Punkaharjulla. Kiertue jatkuu, ilmoittaudu mukaan esimerkiksi Pyhätunturille 13.–14.6.

Seuraavat Polku luontoon -tilaisuudet ovat Rovaniemellä 12.6., Pyhätunturilla 13.–14.6., Turussa 23.8. ja Kaarinassa 29.8. Kaikkiin tilaisuuksiin voi ilmoittautua vielä mukaan.

Soveltavan luontoliikunnan Lapin foorumi järjestetään Pyhätunturilla 13.–14.6. SoveLin tavoitteena on koota yhteen soveltavan luontoliikunnan kehittämisestä kiinnostuneet toimijat ja rohkaista heitä tuottamaan luontoliikuntaa kaikille sekä lähiluonnossa että Metsähallituksen ja kuntien ylläpitämillä reiteillä. Tilaisuudessa kerrotaan ajantasaista valtakunnallista ja alueellista tietoa soveltavan luontoliikunnan kehittämistyön aloittamiseksi ja jatkamiseksi.

Luontoliikunta on tärkeää pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta, ja luontoliikunta lisää tyytyväisyyttä elämään.

 

Ilmoittaudu Pyhälle: https://link.webropolsurveys.com/S/3B83A4933CA0C727

 

Luontoliikuntatilaisuudet: http://www.soveli.fi/kehittaminen/luontoliikunta-sopii-jokaiselle/