Terhi Pihlajaniemi SoveLin suunnittelijan sijaiseksi

10.1.2011

Terhi Pihlajaniemi
Terhi Pihlajaniemi

Soveltava Liikunta SoveLi ry on valinnut suunnittelijan sijaiseksi terveystieteen maisterin Terhi Pihlajaniemen. Hän aloittaa työssään 17.1.2011.

Pihlajaniemi on peruskoulutukseltaan lääkintävoimistelija ja hän on toiminut fysioterapeuttina 17 vuotta Kaarinan terveyskeskuksessa. Pihlajaniemellä on kokemusta myös SoveLin jäsenjärjestöistä, sillä hän työskenteli 3 vuotta projektityöntekijänä, eli selkäluotsina ja liikuntavastaavana, Turun Seudun Selkäyhdistyksessä. SoveLin toimintaan Pihlajaniemi on osallistunut muun muassa Virveli - virtaa verkostoihin liikunnasta -hankkeen aikana Turussa.

Viime syksyn Pihlajaniemi oli Satakunnan ammattikorkeakoulussa fysioterapian tuntiopettajana. Hän tekee myös jatko-opintoja Tampereen yliopistoon.

Liikunta on tärkeä osa Terhin omaa elämää.
– Harrastan talvisin koiran kanssa ulkoilua ja kaikenlaista liikuntaa. Kesäisin kaikki vapaa-aika kuluu merellä joko purjehtien tai meloen. Olen vankka työmatkaliikunnan kannattaja, joten nautin jo etukäteen siitä, että 15 kilometrin työmatkani SoveLin Turun toimistoon on juuri sopiva pyöräilyn kannalta, Terhi Pihlajaniemi kertoo.

Teksti: Heidi Hölsömäki