Soveltavan luontoliikunnan kiertue käynnistyy – hyppää mukaan!

6.4.2018

Kuva: Virpi Mäkinen
Kuva: Virpi Mäkinen

Kiinnostaako luontoliikunnan kehittäminen kaikiille liikkujille sopivaksi? Tule mukaan joko kokemusasiantuntijaksi tai kehittämään palvelujasi yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Soveltavan luontoliikunnan tapahtumasarja käynnistyy Jyväskylässä 11.4. kokemusasiantuntijoiden tapaamisella. Kaikkiin tapahtumiin on ilmoittautunut jo mukavasti osallistujia, mutta mukaan mahtuu yhtä.

Luontoliikunnan kehittäjille ja kokemusasiantuntijoille järjestetään seuraavat tilaisuudet eri puolilla Suomea:

Kokemusasiantuntijatilaisuudet: 11.4. Jyväskylä, 23.4. Oulu, 24.4. Liminka, 12.6. Rovaniemi, 23.8. Kaarina

Kaikille avoimet soveltavan luontoliikunnan Polku luontoon -tilaisuudet: 19.4. Jyväskylä, 25.4. Liminganlahti 9.5. Punkaharju 13.–14.6. Pyhätunturi, 29.8. Kaarina. Näissä tilaisuuksissa voit tavata myös Virpin.

Tilaisuudet koostuvat mielenkiintoisista alustuksista ja yhdessä kaikkien osallistujien kesken toteutetuista aktiivisista palvelumuotoilutuokioista, joita ovat esim. ryhmätyö- ja työpajatyyppiset tehtävät.

Tilaisuudet järjestetään osana opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa Polku luontoon -hanketta. Hankkeen tavoitteena on edistää luontoliikuntaa pitkäaikaissairaille ja vammaisille ihmisille sekä terveytensä kannalta vähän liikkuville. Hanke on Metsähallituksen ja SoveLin yhteinen. 
 

Lisätietoja: Virpi Mäkinen, virpi.makinen@soveli.fi, puh. 040 551 4468 ja Riikka Mansikkaviita, riikka.mansikkaviita@metsa.fi, 040 359 4324

Tutustu tapahtumakohtaisiin ohjelmiin