Ohjausta ja neuvontaa hengityssairaan liikuntaan 

12.3.2018


Hengitysliiton Liikuntaklinikkakokeilu verkossa käynnistyy maaliskuussa 2018. Klinikan alussa on kaikille avoin yhteinen alustus jostakin liikunnallisesta teemasta ja lopuksi on kevyt käytännön harjoitteluosuus. Sen jälkeen on mahdollisesta saada henkilökohtaista ohjausta.

Tarvitsetko vinkkejä tai kertausta hengityksesi helpottamiseen; hengitystekniikkaan, limanpoistoon, ryhtiin tai rintakehän liikkuvuuteen? Tai onko sinulla herännyt pieni liikuntakipinä ja kaipaisit tähän kannustusta liikunta-alan ammattilaiselta?  

Hengitysliiton Liikuntaklinikkakokeilu verkossa käynnistyy maaliskuussa 2018. Klinikan alussa on kaikille avoin yhteinen alustus jostakin liikunnallisesta teemasta ja lopuksi on kevyt käytännön
harjoitteluosuus. Sen jälkeen on mahdollisesta saada henkilökohtaista ohjausta. Ohjaajina toimivat Hengitysliiton liikunnan asiantuntijat.

Liikuntaklinikka on auki joka toinen keskiviikko. Yhteinen ja kaikille avoin osuus on klo 17.00–17.30. Yksilölliset ohjausajat ovat klo 17.30–18.30 välillä. Yksi henkilökohtainen ohjaus kestää 20min. 

Ilmoittautuminen sekä yhteiseen ohjaukseen että henkilökohtaisiin ohjausaikoihin onnistuu Hengitysliiton verkkosivulta. Henkilökohtainen ohjaus tapahtuu toiveiden mukaisesti joko puhelimessa tai Skypessa.  

Klinikka on keväällä auki 28. maaliskuuta, 11. ja 25. huhtikuuta sekä 9. ja 23. toukokuuta.

Syksyn ajoista ilmoitetaan seuraavassa Hengitys-lehdessä ja liiton verkkosivuilla. Ajat ovat varattavissa verkossa 12.3.2018 alkaen. Seuraa ilmoittelua osoitteessa www.hengitysliitto.fi

Liikuntaklinikka pilotoidaan keväällä. Saadun kokemuksen ja palautteen pohjalta Liikuntaklinikka avautuu syksyllä täyteen toimintaansa. 
 
Tule lisäämään liikettä ja henkeä elämääsi!