SoveLi kutsuu mukaan luontoliikuntatilaisuuksiin

19.1.2018

Pyhätunturin luontopolku. Kuva Virpi Mäkinen
Pyhätunturin luontopolku. Kuva Virpi Mäkinen

SoveLi järjestää tänä vuonna useita soveltavan luontoliikunnan tilaisuuksia yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Poimi päivät kalenteriin ja seuraa lisätietoja.

Soveltavan luontoliikunnan Lapin foorumi

 

Valtakunnallinen soveltavan luontoliikunnan Lapin foorumi järjestetään 13.–14.6.2018 Pyhätunturilla Luontokeskus Naavassa. Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Lapin Aluehallintovirasto, Soveltava Liikunta SoveLi ry sekä Metsähallitus.

Lapin Foorumi sisältää ajankohtaista tietoa sekä hyviä käytäntöjä terveyttä ja hyvinvointia edistävästä soveltavasta luontoliikunnasta. Foorumi kokoaa toimijoita yhteen ja luo edellytyksiä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiselle, kehittämiselle ja uudenlaiselle yhteistyölle soveltavan luontoliikunnan avulla.

 

Luontoliikunnan palvelumuotoilutilaisuuksia

 

SoveLi ja Metsähallitus toteuttavat useita tilaisuuksia eri puolilla Suomea osana Polku Luontoon -hanketta. SoveLista asiantuntijana tilaisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa on soveltavan liikunnan asiantuntija Virpi Mäkinen ja Metsähallituksesta Polku Luontoon -hankkeen projektipäällikkö Riikka Mansikkaviita.

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Polku luontoon -hanke on startannut vauhdikkaasti. Hanke edistää ja mahdollistaa luontoliikuntaa pitkäaikaissairaille ja vammaisille ihmisille sekä terveytensä kannalta vähän liikkuville.

 

Avoimet luontoliikunnan palvelumuotoilutilaisuudet:


19.4. Jyväskylä

25.4. Liminganlahti, Oulu

9.5. Punkaharju

13.–14.6. Pyhätunturi (ks. juttu Lapin foorumista)

29.8. Turun seutu

 

Lisätietoja: asiantuntija Virpi Mäkinen, virpi.makinen@soveli.fi, puh. 040 551 4468

Seuraa myös kotisivua Luontoliikunta sopii jokaiselle