Luonto täytyy lauantaina kuorolaulusta

22.8.2017

Kuorolaulu soi yli 200 paikkakunnalla lauantaina.
Kuva: Metsähallitus / Kalle Kataila
Kuorolaulu soi yli 200 paikkakunnalla lauantaina. Kuva: Metsähallitus / Kalle Kataila

Suomen luonto täyttyy kuorolaulusta, kun kymmenet kuorot jalkautuvat kansallispuistoihin sekä luonto- ja historianähtävyyksille esiintymään. Tapahtumista 28 on tällä hetkellä suunnattu erityisesti apuvälineitä käyttäville ihmisille.

Etsi lähin konserttisi Luonnon päivien kartalta, kerää porukka, pakkaa koriin piknik-eväät ja suuntaa luonnonhelmaan kuoromusiikin äärelle! Konserttipaikat ja lisätiedot tapahtumista löydät helposti: www.luonnonpaivat.fi/haetapahtumia 

Kunkin tapahtuman tiedoista löytyy konsertista vastaavan henkilön yhteystiedot, johon voit halutessasi olla yhteydessä ennakkoon ja kysyä lisätietoja tapahtumasta. 

Kuorokonserttien lisäksi Suomi ja Luonnon päivien kartta on täynnä muitakin tapahtumia, mm. Marttojen Sienipäivän näyttelyjä ja retkiä, Luontohelmi-tapahtumia, historiallisia tapahtumia muinaislinnoilla, Syödään yhdessä-tapahtumia sekä lukuisia ”Yhdessä”-viikonlopun muita tapahtumia.

Voit myös itse järjestää kaikille avoimen retken kuorokonserttiin ja ilmoittaa retken Luonnon päivien kartalle. Voit ottaa ennakkoilmoittautumisia ja asettaa maksimiosallistujamääräksi esim. 20 henkilöä jos haluat pitää retken pienimuotoisena. On myös aivan OK järjestää retki vain oman porukan kesken ilmoittamatta sitä kartalle. Tärkeintä on, ettei jää kotisohvalle.