Yhdessä liikkeelle -kirja palkittiin parhaana terveysaineistona

22.4.2009


Terveyden edistämisen keskus ry (Tekry) palkitsi 22.4. vuoden 2009 parhaana terveysaineistona SoveLin Yhdessä liikkeelle - Yhdistykset ja kunnat liikunnan kumppaneina -kirjan.

Vuoden parhaan terveysaineiston ja Terveyden Pylvään saajan, Yhdessä liikkeelle -kirjan, on toimittanut Heidi Hölsömäki. Julkaisija on Soveltava Liikunta SoveLi ry ja kustantaja Edita Publishing Oy.

Palkintoperusteissa raati nosti kirjan ansioiksi erityisesti tehokkaan yhteistyön mallit sekä terveyden edistämisen näkemisen moniulotteisena toimintana, joka tarjoaa ideoita ja mahdollisuuksia myös liikuntasektorin ulkopuolelle.

Vuoden 2009 parhaat terveysaineistot -kilpailussa oli mukana 60 aineistoa. Kunniamaininnan sai Eikö se kuulu kenellekään? Rohkene kohdata seksuaalisesti kaltoinkohdeltu nuori -kirjan käsikirjoitus.
Voittajat valittiin erittäin korkeatasoisten aineistojen joukosta. Parhaan aineiston valintaperusteissa kiitosta sai erityisesti terveyden edistämisen laaja näkemys sekä vahva yhteistyö eri toimijoiden kesken, sanoi Tekryn toiminnanjohtaja Janne Juvakka palkitessaan voittajat Tekryn kevään juhlassa Helsingissä.

Yhdessä liikkeelle -kirja kertoo, miksi yhteistyötä kannattaa tehdä ja miten kumppanuus onnistuu. Lisääntyvä yhteistyö järjestöjen ja kuntien välillä avaa uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen. Kirjan kirjoittajat ovat tutkijoita, kouluttajia ja soveltavan liikunnan asiantuntijoita.

- On upeaa, että järjestöjen yhteistyön ja liikunnan osaaminen palkitaan. Kuntoutusta lähellä olevassa soveltavassa liikunnassa on todella tärkeää tehdä laaja-alaista yhteistyötä ja hyödyntää kaikkien toimijoiden osaaminen, sanoo kirjan toimittaja Heidi Hölsömäki.

Lisätietoja:
Tekry, suunnittelija Päivi Rouvinen-Wilenius, puh. 040 519 4092, paivi.rouvinen-wilenius@tekry.fi 
ja toiminnanjohtaja Janne Juvakka, puh. 040 591 7098, janne.juvakka@tekry.fi
SoveLi, tiedottaja Heidi Hölsömäki, puh. 050 544 1028, heidi.holsomaki@soveli.fi

Tilaukset: Kirjan tilaukset