Seinäjoella viestittiin leppoisalla lenkillä

10.9.2006

Pehmispomppista pelaavat Raija Kaunismäki, Airi Kuismanen, Janika ja
Jessica Salo
Pehmispomppista pelaavat Raija Kaunismäki, Airi Kuismanen, Janika ja Jessica Salo
Naruilemassa Välimaan Marjo, Tiina Winter ja Katri Köykkä.
Naruilemassa Välimaan Marjo, Tiina Winter ja Katri Köykkä.
Lenkkeilijät Elvi Mettomäki ja Jaakko Perttu olivat mukana tapahtumassa.
Lenkkeilijät Elvi Mettomäki ja Jaakko Perttu olivat mukana tapahtumassa.
Antti Rimpiläinen ja Anne Saunamäki kokeilevat puistogolffausta.
Antti Rimpiläinen ja Anne Saunamäki kokeilevat puistogolffausta.

Hyvän Tahdon Viesti Seinäjoella järjestettiin samassa yhteydessä Leppoisa Lenkki -tapahtuman kanssa kauniissa maisemissa Pajuluoman varrella. Lähtöpaikkana toimi Lakeuden puisto Lakeuden Ristin kupeessa.

Seinäjoen tuulisen viestitapahtuman kummina toimi pikaluistelija Pekka Koskela. Viesti Seinäjoelle saapui Vaasasta, ja täältä viestin matka jatkui Marja Leena Mustosen mukana Poriin. 

Seinäjoen viestissä toivottiin muun muassa lisää erityisryhmien opettajia, lasten ja nuorten liikuntaryhmille pienempiä maksuja sekä lisää tukea liikuntaseuroille. Viestissä toki todettiin Seinäjoen uusitun uimahallin loistavat puitteet muun mussa erityisryhmille.

Palkinto edistyksellisestä työstä erityisliikunnan saralla luovutettiin Seinäjoen Taitoluistelijoille. Palkinnon vastaanotti varapj. Tuula Wahlsten ja erityisryhmän vastaava henkilö Pia Haapala. Seinäjoen Luistelijoiden erityisryhmässä on 5-15 iältään 4-15-vuotiasta tyttöä ja poikaa.  Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Henna Vuorela.

Leppoisa Lenkki järjestettiin Seinäjoella kolmannen kerran ja reitin pituus on pisimmillään kolme kilometriä. Tapahtuma on saanut alkunsa sosiaali- ja terveysalan järjestöjen aloitteesta. Mukana on myös kaupungin liikuntatoimi, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu Ry, MLL, Seinäjoen Voimistelijat, Seinäjoki Lentis, Suomen Golfliitto, Seinäjoen seudun keliakiayhdistys ja SoveLi.

Kuvat: Susanna Välimäki
Teksti: Antero Kangas