Olympiakomitealle uudet verkkosivut

8.2.2017

Olympiakomitean verkkosivut on uudistettu palvelemaan menestyssuunnitelman toteutumista. Huippu-urheilu, lasten liike, seuratoiminta ja aktiivinen arki ovat menestyssuunnitelman keskeiset valinnat ja näiden varaan on rakennettu myös uusi verkkopalvelu.

Olympiakomitean ja Valon toiminnot yhdistyivät 1.1.2017 alkaen. Uuden Olympiakomitean tehtävät liittyvät jatkossa laaja-alaisesti liikuntakulttuuriin liikkeen lisäämisestä huippu-urheiluun.  Urheiluyhteisön kesäkuussa 2016 hyväksymä yhteinen menestyssuunnitelma luo raamit Olympiakomitean tämän hetken työlle. Syyskokous hyväksyi uuden strategian, jossa on kaksi tavoitetta. Suomalaiset liikkuvat enemmän ja Suomalainen huippu-urheilu menestyy.

Olympiakomitean verkkosivut on uudistettu palvelemaan menestyssuunnitelman toteutumista. Huippu-urheilu, lasten liike, seuratoiminta ja aktiivinen arki ovat menestyssuunnitelman keskeiset valinnat ja näiden varaan on rakennettu myös uusi verkkopalvelu. Sisällöt löytyvät osoitteesta olympiakomitea.fi. Jatkamme kevään aikana sivuston kehittämistä mm. tapahtumakalenterin ja lajiliittouutisten osalta. Vanhoilta sport.fi sivuilta on uudelleen ohjaus uuteen palveluun.

Sähköpostiosoitteet muuttuvat

Jatkossa olympiakomitean henkilöt saa kiinni etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi osoitteesta. Vanhoista osoitteista on uudelleen ohjaus eli viestit kulkevat oikeille henkilöille vielä vanhojenkin osoitteiden kautta.

Käytössä olevat sosiaalisen median kanavat

Suomen Olympiakomitea: Twitter @olympiakomitea, Facebookista @olympiakomitea ja Youtube.
Olympic Team Finland (Olympiajoukkue): Facebook @OlympicTeamFinland , Twitter @OlympicTeamFI, Youtube, Instagram @olympicteamfinland.

Lisätietoja:

Tuula Paataja

viestintäpäällikkö,
Lisää liikettä

+358 (0)40 521 0000

Lähde: Olympiakomitean tiedote