TULE kuntoon, seniori! -luennot alkavat

3.10.2016

Suomen Tule ry, Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry, Huoltoliitto ry, Suomen Nivelyhdistys ry, Suomen Luustoliitto ry ja Suomen Selkäliitto ry järjestävät yhteistyössä valtakunnallisen luentokiertueen nimeltä TULE kuntoon, seniori!

TULE kuntoon, seniori! -luennot tarjoavat ihmisille tietoa ja keinoja ehkäistä ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinongelmia

Vaikka suurin osa meistä iän myötä kärsiikin jonkinasteisista tule-vaivoista ainakin ajoittain, voi tule-kuntoonsa vaikuttaa kaiken ikäisenä jo pienilläkin arkisilla teoilla!

Luennot ovat jatkoa Vastaisku vaivoille -yleisöluennoille jotka päättyivät vuoden 2015 lopulla. Vuosien 2011-2015 aikana Vastaisku vaivoille -luentoja järjestettiin 208 paikkakunnalla ja niillä kävi yhteensä 19 513 kuulijaa.

Kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluennot järjestetään 14 paikkakunnalla ympäri maata syksyn 2016 aikana ja ensimmäinen luento pidetään Kotkassa maanantaina 3.10.2016 klo 18.00, Kotkan kirjaston auditoriossa, Kirkkokatu 24, 48100 Kotka. Luennolla käsitellään monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinsairauksia muun muassa nivelrikkoa, osteoporoosia ja selkäsairauksia, niiden syitä sekä ennaltaehkäisy- ja hoitomahdollisuuksia, kaatumistapaturmia ja kivun itsehoitoa. Luennoilla pyritään myös innostamaan ikääntyviä tuki- ja liikuntaelinterveyden itsehoitoon. Luentokiertueen toteuttamisen mahdollistaa RAY:n tuki.

Lue lisää täältä!