Syyskuu on Unelmien liikuntakuukausi

5.9.2016

Useat kunnat ja kaupungit panostavat näkyvästi syyskuun liikuntatapahtumiin ja -tempauksiin. Unelmien liikuntakuukausi antaa kaikille tahoille mahdollisuuden tehdä omaa liikuntaansa näkyväksi. Nyt kannattaa tutustua Unelmat liikkeelle -verkkosivuille ja katsoa, joko oma kunta on ilmoittautunut mukaan.

Toukokuussa tempaistiin Unelmien liikuntapäivänä ja saatiin tuhansia ihmisiä liikkeelle. Kaiken kaikkiaan verkkosivuille ilmoitettuihin tapahtumiin osallistui noin 200 000 henkilöä.

Jäikö Unelmien liikuntapäivänä joku suunnitelma toteuttamatta? Tai oliko järjestämänne tapahtuma niin kiva, että haluaisitte toteuttaa sen uudelleen tai poimia siitä parhaat palat? Nyt siihen on tilaisuus. Syyskuussa toteuttamisen aikaa on koko kuukausi ja tapahtuman konsepti on hyvin samanlainen kuin Unelmien liikuntapäivänä. 

 

Lue lisää!

 

 

Unelmat liikkeelle on valtakunnallisesti levittäytyvä toimintatapa, joka innostaa, osallistaa, verkottaa ja rohkaisee yksittäisiä ihmisiä ja eri toimijoita kokeilemaan yhdessä eri keinoja liikunnan lisäämiseksi. Tavoitteena on uudella tavalla lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia suomalaisille - saada unelmat liikkeelle. Unelmat liikkeelle on osa Suomen satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.