Ilmoittaudu Lounais-Suomen Soveltavan liikunnan seutufoorumiin!

5.8.2016

Kolmannen kerran järjestettävä Lounais-Suomen Soveltavan liikunnan seutufoorumi järjestetään tiistaina 30.8.2016 Valtion virastotalolla Turussa (Itsenäisyydenaukio 2). Viimeinen ilmoittautumispäivä foorumiin on 15.8.2016.

Seutufoorumiin ovat tervetulleet kaikki soveltavasta liikunnasta sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävästä liikunnasta kiinnostuneet, niin kuntien eri hallinnonalojen, liikuntaseurojen, kansanterveys- ja vammaisjärjestöjen kuin muiden yhdistysten ja yritysten edustajat.

Seutufoorumissa jaetaan ajankohtaista tietoa terveyttä ja hyvinvointia edistävästä liikunnasta ja soveltavasta liikunnasta. Foorumi kokoaa toimijoita yhteen ja luo edellytyksiä soveltavan liikunnan toteuttamiselle, kehittämiselle ja yhteistyölle Lounais-Suomessa. Foorumissa kuullaan kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja ja työstetään yhdessä työpajoissa eteenpäin soveltavan liikunnan ajankohtaisia teemoja. 

Ilmoittaudu Seutufoorumiin ja tutustu ohjelmaan täältä

Seutufoorumin järjestävät yhteistyössä Lounais-Suomen aluehallintovirasto, Soveltava Liikunta SoveLi ry, Rajattomasti liikuntaa Turun seudulla -hanke sekä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry.