Ajankohtaista

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma jakaa taloudellista tukea paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin.
Luonto ja sopiva liikunta, mitäpä muuta ihminen tarvitsee? Tule Vuokattiin 7.–9.9. Suomen kauneimmille vaaroille ja vesistöille ja osallistu samalla soveltavan luontoliikunnan seminaariin.
Opetus- ja kulttuuriministeriö haastaa kaikki liikunnan toimijat eri sektoreilta mukaan edistämään sukupuolten välistä tasa-arvoa konkreettisilla teoilla. Haaste toteutetaan yhdessä Naisjärjestöjen Keskusliiton ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeen kanssa.
Hyvä fyysinen kunto viisikymppisenä voi auttaa välttymään masennukselta myöhemmin elämässä.
Liikuntaa harrastavat sairastuvat masennukseen muita harvemmin, tutkimuksista tiedetään. Tuore tutkimus vahvistaa näyttöä entisestään ja osoittaa yhteyden koskevan kaikkia iästä riippumatta.
SoveLi toivottaa kaikille rentouttavaa kesää – lepoa, leikkiä ja liikettä itse kullekin sopivalla tavalla, luonnosta nauttien! SoveLin toimisto on pääsääntöisesti lomalla heinäkuun ajan.
Maailman ensimmäinen Harvinainen Maraton liikutaan Tampereella 1.9. Ilmoittautua voi 29.6. saakka.
Liikunnan sydänhyödyt saadakseen ei tarvitse harrastaa koko elämäänsä. Moni voisi pienentää sairastumisriskejään vielä keski-iässä, jos vain alkaisi liikkua enemmän. Suurimmat hyödyt saa kuitenkin halki vuosien jatkuvalla tasaisella liikkumisella.
Pyhätunturilla kehitetään 13.–14.6.2018 soveltavaa luontoliikuntaa kymmenien asiantuntijoiden voimin. Luontoliikunnan edistäminen on 25-vuotiaan SoveLin ytimessä.
Uutiskirjeeseemme on koottu tietoa ja tunnelmia soveltavan liikunnan kentältä, kuten Likkojen Lenkiltä ja Polku luontoon -tilaisuuksista. Kurkkaa kevään viimeinen SoveLi-info ja tilaa omasi sähköpostiin!
RSS