Ajankohtaista

Iloisen liikunnallinen Keltaisen Nauhan päivä tempaisee työpaikoilla maaliskuussa.
Kansainvälinen ACCAC 2015 -tapahtuma on Tampere-talossa 11.–14.3.2015. Ohjelmassa mm. kaikille soveltuva talviliikuntapäivä Sorsapuistossa 11.3. Talviliikuntapäivänä voi kokeilla mm. lumikenkäilyä, hiihtoa, frisbeegolfia, kahvakuulaa, mäenlaskua ja patsassuunnistusta. Ohjelmaa tuottavat paikalliset vammais- ja liikuntayhdistykset.
- Nämä lähes 50 seuraa liikuttavat työllistämisen avulla satoja, jopa tuhansia lapsia ja nuoria, sekä lisäävät liikunnan harrastusmahdollisuuksia uusille osallistujille. Tällä puolen miljoonan euron työllistämistuella on laajaa vaikuttavuutta terveyden ja hyvinvoinnin suhteen, niin työllistettävien nuorten osalta kuin heidän tekemänsä työn kautta. Pystymme työllistämään liikunnan alalle vastavalmistuneita, jotka saavat tästä arvokasta työkokemusta. Muutaman seuran tavoitteena on saada työllistymisjakson jälkeen nuori työllistymään pysyvään työsuhteeseen, ministeri Carl Haglund kiittelee.
Kevään Junior Games -kisat järjestetään 15.–16. huhtikuuta 2015 Kuortaneen urheiluopistolla. Kisat ovat avoimet kaikille liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille.
Lähellä kotia sijaitsevat liikuntapuistot ja lähiliikuntapaikat ovat halpoja voima- ja tasapainoharjoittelupaikkoja arkireittien varrella. Ota haaste vastaan ja järjestä liian vähän liikkuville iäkkäille kuntoilutapahtuma toukokuussa.
Uusi liikuntalaki on hyväksytty eduskunnassa. Voimaan tullakseen laki vaatii vielä presidentin vahvistuksen.
Yksilöllisesti hiotut käsien voimaharjoitukset ja venytykset voivat tarjota merkittävän lisäavun käsioireita poteville nivelreumapotilaille. Hyöty havaitaan potilailla, jotka saavat jo nivelreuman lääkehoitoja.
Hölkkä- ja juoksuharrastuksessa ei kannata tavoitella kovinta mahdollista vauhtia ja pitkiä matkoja ainakaan, jos haluaa pidentää elinikäänsä. Tuoreen tutkimuksen mukaan parhaan hyödyn saa pysymällä kohtuudessa.
Infossa asiaa SoveLin vaikuttamis- ja koulutustyöstä, jäsenjärjestöjen tapahtumista ja kampanjoista, vuoden isoista kansainvälisistä tapahtumista ja uusista julkaisuista.
Järjestöjen ja niiden yhdistysten tarjoama liikunta on monipuolista. Löydä etsimäsi!
RSS