Ajankohtaista

Kun eläkevuodet ovat edessä, on ilmassa muutoksen tuulia. Työelämään ja arkeen liittyvä liikunta voi olla vaarassa jäädä. Ikäinstituutin ja KKI-ohjelman järjestämässä verkostotapaamisessa kuultiin hyviä käytäntöjä siitä, miten saada liikkumiseen uutta virtaa.
Istuminen ei ole niinkään tietoinen valinta kuin liikkumaan lähteminen. LitM Arto Pesola Jyväskylän yliopistosta (kuvassa) totesi KKI-päivillä, että istumiseen vaikuttavat tavat, biologiset tekijät ja ympäristö.
Teemana myös toimintakulttuurin muutos työelämässä. Päivät järjestetään 18.-19.3. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.
Jouni Kallio Likes-tutkimuskeskuksesta esitteli hauskan keinon katkaista oppitunti. X-breikki on jotain ihan muuta kuin perinteinen taukojumppa.
Tampereella tiistaina ja keskiviikkona järjestettävässa seminaarissa puhutaan muun muassa roboteista tulevaisuuden oppimiskavereina.
KKI-Päivät järjestetään 18.–19.3.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Sportec-messujen yhteydessä.
– Haluamme kannustaa suomalaisia huolehtimaan selän hyvinvoinnista ja liikkumaan myös selkäkivusta huolimatta. Selkäkanava-palvelustamme löytyy maksutta monipuolista tietoa sekä käytännön vinkkejä selkäoireiden itsehoitoon ja ennaltaehkäisyyn, Selkäliiton toiminnanjohtaja Kirsi Töyrylä-Aapio kertoo.
Integraatio tai inkluusio? Mieluummin kaikille samaa!
Kansainvälinen esteettömyyttä ja kulttuurin monimuotoisuutta edustava tapahtuma ACCAC 2015 sisältää ammattilaiskongressin, messut sekä neljä päivää ohjelmaa eri taiteenlajeista. ACCAC 2015:n tavoitteena on laajentaa käsityksiä kulttuurista ja tarjota uusia tapoja tuottaa ja kokea elämyksiä.
Lähellä kotia sijaitsevat liikuntapuistot ja lähiliikuntapaikat ovat halpoja voima- ja tasapainoharjoittelupaikkoja arkireittien varrella. Ota haaste vastaan ja järjestä liian vähän liikkuville iäkkäille kuntoilutapahtuma toukokuussa.
RSS