Ajankohtaista

Liikkeelle! (17.12.2014)
Tutustu SoveLin vuoden 2015 tapahtumakalenteriin.
Parinkymmenen minuutin päivittäinen kävely- tai pyöräilylenkki säästää tuoreen ruotsalaistutkimuksen mukaan naista sydämen vajaatoiminnalta. Aikaisemmin on tiedetty, että liikunta vähentää sydän- ja verisuonitaudin ja aivoverenkiertohäiriöiden vaaraa.
Päivi Aalto-Nevalainen: "Liikunnan asema osana kuntien strategiatyötä vahvistunut".
"Hyvä soveltavan liikunnan ystävä, Työntäyteinen ja tapahtumarikas syksy ja vuosi 2014 alkaa kääntyä kohti päätöstään. On ollut upeaa olla luomassa yhdessä Sinun kanssasi edellytyksiä soveltavalle liikunnalle ja liikuttaa ihmisiä."
Tutustu monipuolisen uutiskirjeemme sisältöön!
Liikunnallinen aktiivisuus vähentää lapsen kokeman stressin määrää, ilmenee perjantaina tarkastettavasta väitöskirjasta. Psykologi Silja Martikainen tutki väitöskirjassaan liikunnan ja unen merkitystä 8- ja 12-vuotiaiden lasten hyvinvointiin.
Vammaiset, vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö ovat erityisessä valokeilassa.
Tämän vuoden liikunnan tasa-arvotyön Piikkarit-palkinto on myönnetty Kansainväliselle naisliikuntaverkostolle (IWG). Palkinto on suuruudeltaan 7 000 euroa.
Valon syyskokous hyväksyi lauantaina 29.11.2014 ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman. SoveLi on Valon jäsenjärjestö ja oli syyskokouksessa edustettuna.
RSS