Ajankohtaista

Kevään Junior Games -kisat järjestetään 15.–16. huhtikuuta 2015 Kuortaneen urheiluopistolla. Kisat ovat avoimet kaikille liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille.
Lähellä kotia sijaitsevat liikuntapuistot ja lähiliikuntapaikat ovat halpoja voima- ja tasapainoharjoittelupaikkoja arkireittien varrella. Ota haaste vastaan ja järjestä liian vähän liikkuville iäkkäille kuntoilutapahtuma toukokuussa.
Uusi liikuntalaki on hyväksytty eduskunnassa. Voimaan tullakseen laki vaatii vielä presidentin vahvistuksen.
Yksilöllisesti hiotut käsien voimaharjoitukset ja venytykset voivat tarjota merkittävän lisäavun käsioireita poteville nivelreumapotilaille. Hyöty havaitaan potilailla, jotka saavat jo nivelreuman lääkehoitoja.
Hölkkä- ja juoksuharrastuksessa ei kannata tavoitella kovinta mahdollista vauhtia ja pitkiä matkoja ainakaan, jos haluaa pidentää elinikäänsä. Tuoreen tutkimuksen mukaan parhaan hyödyn saa pysymällä kohtuudessa.
Infossa asiaa SoveLin vaikuttamis- ja koulutustyöstä, jäsenjärjestöjen tapahtumista ja kampanjoista, vuoden isoista kansainvälisistä tapahtumista ja uusista julkaisuista.
Järjestöjen ja niiden yhdistysten tarjoama liikunta on monipuolista. Löydä etsimäsi!
Vähäinen liikunta ja löhöily ovat tunnettuja terveysriskejä, mutta iltansa television edessä makaavat saattavat suurentaa mm. sydänoireiden vaaraansa, vaikka harrastaisivat säännöllisesti liikuntaa.
Liikuntaa onnistui lisäämään 67 prosenttia liikuntaharrastuksen yhdessä aloittaneista, mutta itsekseen aloittaneista vain noin 25 prosenttia.
20 liikuntajärjestöllä yhteinen osasto ja yhteinen viesti Educassa Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.1.2105.
RSS